Radivojevics lett a hónap játékosa az EHF-nél

Vissza
Radivojevics lett a hónap játékosa az EHF-nél

Az Európai Kézilabda-szövetség a 2019-2020-as szezonban szeptemberre választotta meg a hónap legjobbját mindkét nemben. A férfiaknál szerb válogatott jobbszélsőnk, Bogdan Radivojevics érdemelte ki az elismerést.

Player of the month, avagy a hónap kézilabdázója. Ezt az elismerést minden hónapban megkapja egy-egy női és férfi kézilabdázó az Európai Kézilabda-szövetség (EHF). Idén először a remek formában levő balkezes játékosunk, Bogdan Radivojevics büszkélkedhet ezzel a férfi kézilabdázók között.

– Ez a díj egy óriási megtiszteltetés, nagyon büszke vagyok rá – nyilatkozta az EHF-nek Radivojevics, aki 21 gólt lőtt Bajnokok Ligája-mérkőzésen a Barca, a PSG és a Flensburg ellen és ezzel Sebastian Bartholddal megosztva áll a góllövőlista élén. –  Az elkövetkezendő években még rengeteget fejlődhetek, ami rendkívül motiváló számomra. Nagyon jól érzem magam Szegeden, a város és a klub is nagyszerű.

– Különösen örülök annak, hogy Pastor mester bízik bennem. Hat évig vártam egy ilyen lehetőségre, így amikor megkaptam, megragadtam. Keményen dolgozom azért, hogy megháláljam a bizalmat – árulta el Radivojevics, aki a BL-ben eddig 21-szer, míg az NB I-ben 31-szer, így mindkét kiírásban ő vezeti a házi góllövőlistánkat.

A nőknél az orosz Rosztov-Don játékos, Anna Vjahireva végzett az élen.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.10.05.

TOVÁBBI HÍREK

2019
10/22
Juan Carlos Pastor: nagyot léptünk előre

Öt meccsen vagyunk túl a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. Hét pontunk van, jelenleg a 4. helyen állunk az A csoportban. Mesterünkkel, Juan Carlos Pastorral értékeltük az eltelt időszakot.

2019
10/20
120 szegedi tapsolt győzelmünknek Zágrábban

Szinte végig vezettünk a horvát fővárosban a Bajnokok Ligája A csoportjának 5. fordulójában, ahol 26–21-es győzelmünkkel magabiztos sikert arattunk.

AZ ÖSSZES HÍR