Edzéslesen: szombaton utazunk Párizsba

Vissza
Edzéslesen: szombaton utazunk Párizsba

Két ponttal gazdagabban utazhatunk szombaton reggel Párizsba, hogy vasárnap 19 órakor a világ egyik legerősebb csapatával, a PSG-vel megküzdjünk a győzelemért a BL 2. fordulójában. Gőzerővel készül csapatunk a csatára, amelynél ma edzéslesen jártunk.

Szorgalom, elhivatottság, rengeteg elvégzett munka. Talán így jellemezhető a legjobban a MOL-PICK SZEGED egy-egy edzése, amelyből ma kettő is kijutott Bodó Richárdéknak. A reggelt videózással kezdték, Juan Carlos Pastor vezetőedző sok mindenre felhívta a játékosok figyelmét, így Bánhidi Bencéék ismét hosszú sorokat írhattak jegyzetfüzeteikbe.

Ma két tréning is szerepel csapatunk programjában. Délelőtt egy pörgős, „mindössze” bő egyórás konditermi tréningen vett részt keretünk. Arról, hogy mindenki elfáradjon kellőképpen és vágyjon az ebéd utáni sziesztára, erőnléti edzőnk, Bubori Kornél gondoskodott. Jó hír, hogy az elmúlt héten kisebb szemsérülést szenvedett Dmitrij Zsitnyikov is együtt edzett már a társakkal.

Nincs megállás. Heti két meccset játszunk, szombaton csodás sikert arattunk a Barca ellen (31–28), majd kedden már Budakalászon vizitáltunk, ahonnan egy nehezebb, sok hibával tarkított első játékrész után magabiztos győzelemmel (33–27) térhettünk haza. Az erőltetett menet után Pastor mester szerdán nem vezényelt tréninget, többen rehabilitáltak, frissültek, míg néhányakat keményen meghajtott Bubori Kornél.

Ma még egy másfélórás edzés vár a fiúkra, ahol már előkerül a labda az újszegedi sportcsarnokban. Fontos, hogy minél tökéletesebbre csiszoljuk a taktikánkat a vasárnapi mérkőzésre, hiszen a bő kerettel rendelkező Paris Saint-Germain minden apró hibát kihasznál, így nem megengedhetőek a rossz passzok, elkésett védekezések, hogy megvalósítsuk az álmainkat.

Riport: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.09.19.

TOVÁBBI HÍREK

2020
06/04
Kárpáti Krisztián ismerkedik, szervez és tervez

Kárpáti Krisztián, a Pick Kézilabda Akadémia vezetője lassan egy hete munkába állt. A szakember ismerkedik a csapatokkal, a játékosokkal, és szervezi az akadémiai képzést.

2020
06/03
Lékó Péter rajongása 16 éve kezdődött a #kékek iránt

A szegedi Lékó Péter a világ egyik legismertebb sakkozója. A nemzetközi nagymester 2004-ben járt először a meccsünkön, és azóta hatalmas szurkolónkká vált.

AZ ÖSSZES HÍR