Ellenfélmustra: Budakalászra utazunk első idegenbeli meccsünkre

Vissza
Ellenfélmustra: Budakalászra utazunk első idegenbeli meccsünkre

A K&H liga 8. fordulójából előrehozott mérkőzésen holnap 18 órakor Budakalászon lépünk pályára idei negyedik magyar bajnoki találkozónkon.

A fiatal magyar játékosokra építő Budakalász három vereséggel indította a bajnokságot. Hazai pályán megszorongatták az előző idény negyedik helyezettjét, a Balatonfüredet (23–25), míg Csurgón 25–21-es, Gyöngyösön 35–29-es vereséget szenvedtek.

Nyáron több fontos szerepet betöltő kézilabdázó is távozott a Pest megyeiektől. Koncz András abba a svéd Sävehofba igazolt, amelyikben a 2019-2020-as szezont magyar B-válogatott balszélsőnk, Sunajko Stefán kölcsönben tölti. Felnőtt nemzeti csapatunkban már bemutatkozott Bohács Sándor, aki ettől az idénytől már a remekül rajtoló (a Komlót, a Vácot és a Tatabányát legyőző) Ferencvárost erősíti. Harmadik meghatározó távozója a Budakalásznak a jobbátlövő Leimeter Csaba, aki Csurgón folytatja pályafutását, míg a 20 éves Tóth Kristóf az NB II-es Üllőhöz írt alá. Az érkezők oldalán mindössze a 21 esztendős Gábor Marcell neve található, aki az NB I/B-be kiesett Ceglédtől igazolt át. Tőle balátlövőként várhatják a gólokat, eddig három forduló alatt nyolcszor volt eredményes.

A Budakalász idei keretét két egykori szegedi játékos alkotja, míg a gyúrójuk korábbi közönségkedvenc jobbszélsőnk, Bendó Csaba, szakmai igazgatójuk Józsa Máté. A védekező specialista Czina József 2011-től 2014-ig erősített minket, míg a 31 éves, irányító-átlövő Simon Bence nálunk nevelkedett, 2010-ban távozott csapatunktól.

Ezen a héten ismét két mérkőzés vár ránk. Holnap 18 órakor Budakalászon lépünk pályára, a helyszínről élő szöveges közvetítéssel jelentkezünk, amelyet ide kattintva lehet követni.. Vasárnap 19 órakor már Párizsban, a PSG otthonában játszunk Bajnokok Ligája találkozón. Természetesen szöveges percről percre tudósítást erről a meccsről is írunk, de ezt a találkozót már a Sport1 Tv is a műsorára tűzi.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: a Budakalász Facebook-oldala

Közzétéve: 2019.09.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR