Ellenfélmustra: jön a harmadik bajnoki, fogadjuk a Vácot

Vissza
Ellenfélmustra: jön a harmadik bajnoki, fogadjuk a Vácot

Jön az őszi szezon harmadik bajnoki mérkőzése, holnap 18 órától a Vácot fogadjuk. Nem ismeretlen csapat érkezik hozzánk, hiszen Skaliczki László együttesét augusztusban már vendégül láttuk tesztmeccsen.

Ahogyan tegnapi cikkünkben is említettük ma nagyüzembe kezdünk. Ettől a héttől kezdve minden héten két mérkőzés vár csapatunkra, hiszen a Bajnokok Ligája küzdelmei is elindulnak.

Bajnokokt fogadunk holnap, hiszen a Vác az NB I újonca. Az előző idényt a másodosztály Nyugati csoportjában töltötték, amelyet hatpontos előnnyel nyertek meg a Győr előtt. A keretük a nyáron egyben maradt, mindössze ketten távoztak az aranyéremes csapatból.

Náluk folytatja pályafutását Tatabányáról a fiatal jobbszélső, Rozner Kevin, ahogyan a szintén tehetséges Németh Alxet is megszerezték Balatonfüredről, aki irányítóban lehet majd segítségére a csapatnak. Rédai Krisztián a PLER-Budapesttől tette át székhelyét a váciakhoz, de Fórizs Attila és Gáspár Attila szolgálataira is számíthat majd egykori trénerünk a Pest megyeieknél.

Ami pedig az utolsó tétmeccsünket illeti, 2018. februárjában Vácott győztünk 35-26-ra, míg augusztus 10-én 38-19-re nyertünk ellenük a felkészülési időszakban.

A holnapi mérkőzésről élő szöveges közvetítéssel jelentkezünk a helyszínről.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.09.09.

TOVÁBBI HÍREK

2019
12/07
Egy labdára a döntetlentől

Hatalmas csatában 29-28-as vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában. Az utolsó támadás a miénk volt, azonban nem sikerült egyenlítenünk.

2019
12/06
Luka Stepancic várja az első rangadóját

Szombaton 19.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Telekom Veszprém otthonában vívunk rangadót. Luka Stepancic első magyar derbijére készül, horvát játékosunkkal beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR