Szerdán irány Franciaország!

Vissza
Szerdán irány Franciaország!

Szerdán ismét útra kelünk, csütörtöktől a strasbourgi nemzetközi férfi kézilabdatornán szereplünk. Csoportellenfelünk lesz a norvég Elverum és a francia Nantes.

Vasárnap pihentünk. Egy győzelemmel (37-36 a Tatran ellen) és egy vereséggel (32-29 a Nexe ellen) zártuk a horvátországi túrát. Hétfőn már edzünk, augusztus 20. is számunkra munkával telik, hiszen a hajrához értünk a felkészülésben.

Szerdán ismét útra kelünk - ismét jövünk majd az Útinaplóval -, egészen Franciaországig utazunk, ahol csütörtöktől a rangos strasbourgi nemzetközi tornán veszünk részt. Ez lesz az utolsó tesztelésünk, most tartjuk a főpróbát a jövő héten kezdődő K&H kézilabda liga előtt (augusztus 31-én 18 órakor a Csurgót fogadjuk).

Szerda az utazásról és az edzésről szól, este lesz egy átmozgató tréningünk. Csütörtökön jön az első meccsünk, 18.15-kor a norvég bajnokkal, a VELUX EHF Bajnokok Ligájában csoportellenfelünkkel, az Elverum ellen nyitunk.

Pénteken nem lesz meccsünk, de nem pihenünk, hiszen edzünk, készülünk a másnapi feladatra. Szombaton szintén 18.15-kor a francia HBC Nantes ellen zárunk. Vasárnap a helyosztókat rendezik. 

A másik ágon a francia Montpellier, az orosz Csehovszki Medvegyi és a portugál Benfica szerepel. Remek csapatokat hívtak meg a helyi szervezők, így komoly ellenfelekkel tesztelhetjük magunkat, hogy hol tartunk.

Érdemes lesz figyelni bennünket, mert az említett Útinapló mellett közösségi oldalainkon - Facebbok, Instagram - videókkal, fotókkal jelentkezünk, így a MOL-PICK SZEGED-szurkolók nem maradnak le semmiről. 

Élő szöveges tudósítással pedig csapatunk honlapján jelentkezünk!

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.08.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR