Bánhidi Bence kihagyja a horvát túrát

Vissza
Bánhidi Bence kihagyja a horvát túrát

Csapatunk pénteken és szombaton Horvátországban, Nasicében játszik két edzőmeccset. Bánhidi Bence nem tart majd a csapattal, itthon jár kezelésekre, lábsérüléssel bajlódik.

- Nem megyek Nasicébe - nyilatkozta csapatunk honlapjának Bánhidi Bence -, maradok itthon Szegeden, pihenek, és kezelésekre járok. Még a szlovéniai edzőtáborban kezdett el fájni az Achillesem. Éppen ezért visszafogottabban is edzettem, illetve a Dabas elleni meccsen sem szerepeltem. Megpróbáltam a Vác ellen a játékot, persze, ekkor dolgozott bennem az adrenalin, így nem éreztem, hogy gond lenne. Másnap viszont ismét fájt, így erre a hétre pihenőt kaptam, hogy teljesen rendbe jöjjek. Napról napra jobban van, bízom benne, hogy ez jót tesz, és jövő héten már a csapattal tarthatok Franciaországba, ahol Strasbourgban szerepelünk majd. Eddig minden jól alakul, leszámítva ezt a sérülést, a hangulatra továbbra sem lehet panasz, bár kedd este kaptam rendesen a fűzgét a horvát társaimtól, hiszen Csiróval, Mirkóval és Lukával közösen néztük meg Budapesten a Fradi-Dinamo BL-meccset, amit a horvátok nagyon simán nyertek. És mivel Mario is kedveli a Zagrebet, így pont annyian "cinkeltek" a kiesés miatt, mint amennyi gólt kapott a Ferencváros. 

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.08.14.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR