Vastaps és pacsizás a második edzőmeccs végén

Vissza
Vastaps és pacsizás a második edzőmeccs végén

Tizenkilenc gólos győzelemmel zártuk második hazai edzőmeccsünket, amelyet közel kétezer szurkolónk látott ismét. 38–19-re nyertünk a Vác ellen, legközelebb Horvátországban lépünk pályára.

MOL-PICK SZEGED – Váci KSE 38–19 (18–6)
Férfi kézilabda, felkészülési mérkőzés. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 1800 néző. Vezette: Asztalos, Bárkányi.
MOL-PICK SZEGED: Mikler – Sostaric 4/1, Stepancic 2, Canellas 2, Bánhidi 3, Zsitnyikov 1, Sigurmannsson 2. Csere: Alilovic (kapus), Blazevic, Bodó 3, Bombac 1, Gaber 3, Källman 2, Kaspárek 3, Rosta 2, Radivojevics 6/1, Maqueda 4. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Vác: Kovács J. – Nagy N., Antal Sz. 5, Pál 1, Törteli 2, Davidovic 5, Holpert 1. Csere: Ulicsinyi (kapus), Stranigg, Rédai 2, Kállai, Tyiskov, Németh A., Kocsi 1, Rozner 2/1, Miklián 1/1. Vezetőedző: Skaliczki László.
Hétméteres: 3/2, ill. 2/2.
Kiállítás: 8, ill. 10 perc.

Összefoglaló:

Második nyár edzőmeccsünkön már ott volt a keretben Bánhidi Bence, viszont Nik Henigman és Nagy Martin ezúttal csak a lelátóról figyelte a társakat.
A vendégek szereztek vezetést Marko Davidovic találatával, amire néhány támadás alatt Mario Sostaric, Bánhidi Bence és Stefán Sigurmannsson válaszolt.

3–3-ig és 6–4-ig tapadt ránk az NB I-es újonc, ezt követően viszont egy közel negyedórás vendég gólcsend, amelyet Rédai Krisztián zárt le a 26. percben (14–5). Összeállt a védekezésünk, amelyen nem találta a rést a Skaliczki-csapat, ha mégis, akkor Mikler Roland lépett közbe többször jól. Az első félidő egy váci, időn túli szabaddobással fejeződött be, amely bár veszélyes volt, de gólt nem hozott, így 18–6-tal mehettünk szünetre a nagy hőségben.

Szegedi gólokkal indult a második félidő, amelyben már Mirko Alilovic őrizte a kapunkat. Nem kevesebb sikerrel, mint az elsőben Mikler. A 37. minutumban 22–11 állt az eredményjelzőn. Akárcsak szerdán, ma is lehetőséget kapott mindenki, aki bekerült a meccskeretbe. Meghálálta ezt Jorge Maqueda is, aki két labdaszerzése után is végigrobogott a pályán, majd góllal zárta elfutását, de Bogdan Radivojevics is biztos kézzel értékesítette lehetőségeit.

A labdaszerzések, valamint a szép gólok és védések meghozták a szurkolók hangját is, akik végigénekelték az utolsó öt percet, majd vastapssal zárult második hazai felkészülési mérkőzésünk.

Legközelebb pénteken a horvátországi Nekcsében lépünk pályára, ahol a szlovák Tatran Presov lesz az ellenfelünk 18 órától. Szombaton 16 órakor pedig a házigazda Nexével játszunk.

Hazai környezetben legközelebb már tétmérkőzésen, a bajnokság nyitányán lépünk pályára. Augusztus 31-én 18 órától a Csurgót fogadjuk.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.08.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

2024
03/27
Mizo Tejutazó Gyermeksarok a rangadón is

A csütörtöki magyar BL-rangadón a PICK Arénában ismét kialakítjuk a Mizo Tejutazó Gyermeksarkot.

AZ ÖSSZES HÍR