Juan Carlos Pastor: sokat kell még dolgoznunk

Vissza
Juan Carlos Pastor: sokat kell még dolgoznunk

Csapatunk három hete edz, készül, szerzi a megfelelő alapot arra, hogy jól bírjuk a 2019-2020-as szezont. A héten már Szegeden edzettünk, játszottunk egy edzőmeccset. Juan Carlos Pastor vezetőedzővel beszélgettünk az eltelt időszakról.

- Minden úgy alakul, ahogy eltervezte?

 - Szerencsére igen, Roglán remekül dolgoztunk, a fiúk nagyon odatették magukat. Kemény volt a munka, mégis minden foglalkozáson a maximumot hozták ki magukból. Remek volt a hely, ideális az edzőtáborra. Itthon kicsit már más a helyzet. Nagyon meleg van, mindenki izzad a csarnokban, így jóval hosszabbak az edzések, több pihenőt kell tartanunk.
Tudjuk a feladatunk, még az út elején járunk, sokat kell dolgoznunk.

 - Az új fiúk beépítése hol tart?

 - Itt is minden rendben, még sokat kell tanulniuk, de ez ebben a periódusban teljesen természetes. Sajnálom, hogy Rosta Miki kicsit később kapcsolódott be a munkába, mert így most neki egy nagyobb lemaradást kell behoznia.

- Mit szólt, hogy a Dabas ellen több mint kétezer szurkoló buzdította a csapatot?

 - Ezer köszönet érte! Mindig jó érzés, ha ennyien kíváncsiak ránk. Régi vágyam volt, hogy mindig sokan legyenek a meccseinken. Így játszani felemelő érzés, hatalmas motivációt jelent minden játékosnak.

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.08.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR