Holnap a Vácot fogadjuk

Vissza
Holnap a Vácot fogadjuk

Második nyári edzőmeccsünkön holnap 17 órától az NB I-es újonc Vácot fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A mérkőzés megtekintése ingyenes.

Több, mint hetven nap után szerdán lépett ismét pályára csapatunk. Felkészülési mérkőzésen a jó erőkből álló Dabast 34–25-re győztük le. A nagy hőség, a munkanap és a korai időpont ellenére 2200 szurkolónk jött ki a csarnokba.

Holnap 17 órától ismét játszunk, a Vácot fogadjuk. Azt a Vácot, amelynek az a Skaliczki László a vezetőedzője, akivel együttesünk magyar bajnok lett 1996-ban.

A Pest megyeiek az elmúlt idényt az NB I/B Nyugati csoportjában töltötték, ahonnan bajnokként, hatpontos előnnyel jutottak vissza az első osztályba a Győrt megelőzve. A gólkirályi címről Stranigg János mindössze egy találattal maradt le, a 134 gólt szerzett Harsányi Gergely mögött.

Legutóbb 2018. februárjában találkoztunk a váciakkal, akkor idegenben 35–26-ra nyertük meg az NB I-es összecsapást.

A Vác átigazolásai a 2019-2020-as szezon előtt:

Érkezett:
Rozner Kevin (jobbszélső, Grundfos Tatabánya KC), Németh Alex (irányító, Balatonfüredi KSE), Rédai Krisztián (balátlövő, PLER-Budapest), Fórizs Roland, Gáspár Attila

Távozott:
Koczka Dávid (kapus, Tatai AC), Kökény Tibor (irányító, ?)

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Frank Yvette

Közzétéve: 2019.08.09.

TOVÁBBI HÍREK

2019
08/20
Sigurmannsson bokája egyre jobban van

Apróbb bokasérüléssel bajlódott Stefán Sigurmannsson, de már sokkal jobban van. A bajnokság kezdete előtti a strasbourgi torna főpróbájáról is szót ejtettünk vele, ahogyan azt is elárulta, hogy mennyire szokatlan számára a szegedi hőség.

2019
08/19
Bajus Bruno: aranyéremmel felérő 5. hely az U19-es vb-n

Remek eredménnyel, az 5. helyen zárta az U19-es férfiválogatottunk a Szkopjéban rendezett világbajnokságot. A csapat tagja volt tehetséges balszélsőnk, Bajus Bruno. A címvédő franciákat kétszer is legyőzze Kárpáti Krisztián szövetségi kapitány együttese.

AZ ÖSSZES HÍR