Holnap a Vácot fogadjuk

Vissza
Holnap a Vácot fogadjuk

Második nyári edzőmeccsünkön holnap 17 órától az NB I-es újonc Vácot fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A mérkőzés megtekintése ingyenes.

Több, mint hetven nap után szerdán lépett ismét pályára csapatunk. Felkészülési mérkőzésen a jó erőkből álló Dabast 34–25-re győztük le. A nagy hőség, a munkanap és a korai időpont ellenére 2200 szurkolónk jött ki a csarnokba.

Holnap 17 órától ismét játszunk, a Vácot fogadjuk. Azt a Vácot, amelynek az a Skaliczki László a vezetőedzője, akivel együttesünk magyar bajnok lett 1996-ban.

A Pest megyeiek az elmúlt idényt az NB I/B Nyugati csoportjában töltötték, ahonnan bajnokként, hatpontos előnnyel jutottak vissza az első osztályba a Győrt megelőzve. A gólkirályi címről Stranigg János mindössze egy találattal maradt le, a 134 gólt szerzett Harsányi Gergely mögött.

Legutóbb 2018. februárjában találkoztunk a váciakkal, akkor idegenben 35–26-ra nyertük meg az NB I-es összecsapást.

A Vác átigazolásai a 2019-2020-as szezon előtt:

Érkezett:
Rozner Kevin (jobbszélső, Grundfos Tatabánya KC), Németh Alex (irányító, Balatonfüredi KSE), Rédai Krisztián (balátlövő, PLER-Budapest), Fórizs Roland, Gáspár Attila

Távozott:
Koczka Dávid (kapus, Tatai AC), Kökény Tibor (irányító, ?)

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Frank Yvette

Közzétéve: 2019.08.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR