A négy új fiú köszöni a szurkolók fogadtatását

Vissza
A négy új fiú köszöni a szurkolók fogadtatását

Az idény első edzőmeccsén 34–25-re győztünk itthon a Dabas ellen. A mérkőzést követően a nyáron igazolt négy játékosunkat kértük meg, hogy osszák meg első tapasztalataikat. Mindenkit elragadott, hogy milyen sok szurkoló jött buzdítani bennünket.

Mikler Roland: – Az első szó nem is lehet másé, mint a köszöneté a szurkolóknak, mert nagyon kedvesen, hatalmas szeretettel fogadtak. Jó volt meccset játszani, élesben gyakorolni mindig más. A Dabas elleni találkozó jól szolgálta a felkészülésünket, van még mit csiszolni, nekem is megismerni a védelmet. De jó úton járunk, amikorra kell már minden rendben lesz. Jó érzés volt ennyi szurkoló előtt játszani, ezért is nagy köszönet jár.

Rosta Miklós: – Volt bennem drukk, azért mégis az első meccsem volt kék mezben, de ez gyorsan elmúlt, amint pályára küldött Pastor edző. Mindig nagy álmom volt, hogy egy nagy, komoly csapatban szerepeljek, és ez most megvalósult. Csupa-csupa klasszis a csapattársam, akiktől sokat tanulhatok. Nagyon rendesek velem, mindenben segítenek, így könnyen ment a beilleszkedés. Nagyszerű érzés volt ilyen népes közönség előtt pályára lépni, ezt nem gondoltam volna, hogy már az első edzőmeccsen ennyien eljönnek bennünket buzdítani. Köszönet, főleg azért a szeretetért, amit a szurkolóinktól kaptunk.

Luka Stepancic: – Meglepődtem, amikor megláttam, hogy milyen sokan eljöttek minket megnézni egy felkészülési mérkőzésen. Kánikula és munkanap, mégis rengetegen kijöttek és szurkoltak nekünk, ezt nagyon köszönöm a csapattársaim nevében is. Az alapozás közepén járunk, nem volt könnyű dolgunk a pályán, hiszen elképesztő hőség uralkodott a csarnokban, valamint reggel már volt egy tréningünk. Nagy öröm számomra, hogy bemutatkozhattam a szegedi közönség előtt, meglőhettem az első góljaimat. Természetesen időre van még szükségünk, hogy elsajátítsuk a játékrendszert teljesen, de jó úton járunk.

Bogdan Radivojevics: – Tökéletes bemutatkozás volt a Dabas elleni mérkőzés. Jó érzés volt látni, hogy milyen sokan ültek fent a lelátón. Értük játszunk majd az egész szezonban, miattuk küzdünk majd 100%-os odaadással. Büszke vagyok rá, hogy magamra húzhatom ezt a kék mezt. Gyorsan sikerült a beilleszkedés, a feleségemmel jól érezzük magunkat a városban. Várom a tétmeccseket, hogy harcba szálljunk minden fronton.

Szombaton 17 órától ismét ingyenesen megtekinthető edzőmérkőzésen lépünk pályára az újszegedi sportcsarnokban, az NB I-es újonc Vácot fogadjuk.

Cikk: Becsei Dávid, Süli Róbert
Fotók: Faragó Imre, Frank Yvette

Közzétéve: 2019.08.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR