Amit már mindenki vár: végre meccsek

Vissza
Amit már mindenki vár: végre meccsek

A héten két edzőmeccset is játszunk. Szerdán 17 órakor a Dabast fogadjuk, majd szombaton szintén 17 órakor a Vác ellen vívunk meccset. Mindkét összecsapást ingyen nézhetik meg szurkolóink.

A hét sok-sok izgalmat rejt. Végre! - mondhatják a szurkolóink, hiszen két edzőmeccset is játszunk, és ami külön jó hír, hogy mindkettőt itthon. Szerdán 17 órakor a Dabast látjuk vendégül, ,majd szombaton szintén 17 órakor a K&H Liga újoncát, a Vác gárdáját, amelynek a kispadján első bajnokcsapatunk mestere, Skaliczki László ül. Jönnek a tesztmeccsek. Kemény munkát végeztünk Roglán, ahol ideális körülmények között szereztünk megfelelő alapot arra, hogy jó erőben legyünk.

Szerdán öt év után áll ismét a MOL-PICK SZEGED kapuja előtt Mikler Roland, aki visszatért hozzánk, és immár édesapaként véd, méghozzá először. Három játékosunk biztos, hogy nagyobb izgalommal készül majd, hiszen Luka Stepancic, Bogdan Radivojevics és Rosta Miklós először húzza magára kék mezünket.

Látva közösségi felületeinket, a kék hívek már nagyon készülnek a meccsekre, hogy újból a pályán láthassák a kedvenceket. Jó hír, hogy mindkét felkészülési találkozónkat ingyen nézhetik meg a szurkolóink.

Fontos információ, hogy szerdán és szombaton 15 órától a meccsek szünetéig az újszegedi sportcsarnok pénztárában is lesz lehetőség a bérlet hosszabbításra!

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.08.05.

TOVÁBBI HÍREK

2019
12/07
Egy labdára a döntetlentől

Hatalmas csatában 29-28-as vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában. Az utolsó támadás a miénk volt, azonban nem sikerült egyenlítenünk.

2019
12/06
Luka Stepancic várja az első rangadóját

Szombaton 19.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Telekom Veszprém otthonában vívunk rangadót. Luka Stepancic első magyar derbijére készül, horvát játékosunkkal beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR