Amit már mindenki vár: végre meccsek

Vissza
Amit már mindenki vár: végre meccsek

A héten két edzőmeccset is játszunk. Szerdán 17 órakor a Dabast fogadjuk, majd szombaton szintén 17 órakor a Vác ellen vívunk meccset. Mindkét összecsapást ingyen nézhetik meg szurkolóink.

A hét sok-sok izgalmat rejt. Végre! - mondhatják a szurkolóink, hiszen két edzőmeccset is játszunk, és ami külön jó hír, hogy mindkettőt itthon. Szerdán 17 órakor a Dabast látjuk vendégül, ,majd szombaton szintén 17 órakor a K&H Liga újoncát, a Vác gárdáját, amelynek a kispadján első bajnokcsapatunk mestere, Skaliczki László ül. Jönnek a tesztmeccsek. Kemény munkát végeztünk Roglán, ahol ideális körülmények között szereztünk megfelelő alapot arra, hogy jó erőben legyünk.

Szerdán öt év után áll ismét a MOL-PICK SZEGED kapuja előtt Mikler Roland, aki visszatért hozzánk, és immár édesapaként véd, méghozzá először. Három játékosunk biztos, hogy nagyobb izgalommal készül majd, hiszen Luka Stepancic, Bogdan Radivojevics és Rosta Miklós először húzza magára kék mezünket.

Látva közösségi felületeinket, a kék hívek már nagyon készülnek a meccsekre, hogy újból a pályán láthassák a kedvenceket. Jó hír, hogy mindkét felkészülési találkozónkat ingyen nézhetik meg a szurkolóink.

Fontos információ, hogy szerdán és szombaton 15 órától a meccsek szünetéig az újszegedi sportcsarnok pénztárában is lesz lehetőség a bérlet hosszabbításra!

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.08.05.

TOVÁBBI HÍREK

2019
08/20
Sigurmannsson bokája egyre jobban van

Apróbb bokasérüléssel bajlódott Stefán Sigurmannsson, de már sokkal jobban van. A bajnokság kezdete előtti a strasbourgi torna főpróbájáról is szót ejtettünk vele, ahogyan azt is elárulta, hogy mennyire szokatlan számára a szegedi hőség.

2019
08/19
Bajus Bruno: aranyéremmel felérő 5. hely az U19-es vb-n

Remek eredménnyel, az 5. helyen zárta az U19-es férfiválogatottunk a Szkopjéban rendezett világbajnokságot. A csapat tagja volt tehetséges balszélsőnk, Bajus Bruno. A címvédő franciákat kétszer is legyőzze Kárpáti Krisztián szövetségi kapitány együttese.

AZ ÖSSZES HÍR