Amit már mindenki vár: végre meccsek

Vissza
Amit már mindenki vár: végre meccsek

A héten két edzőmeccset is játszunk. Szerdán 17 órakor a Dabast fogadjuk, majd szombaton szintén 17 órakor a Vác ellen vívunk meccset. Mindkét összecsapást ingyen nézhetik meg szurkolóink.

A hét sok-sok izgalmat rejt. Végre! - mondhatják a szurkolóink, hiszen két edzőmeccset is játszunk, és ami külön jó hír, hogy mindkettőt itthon. Szerdán 17 órakor a Dabast látjuk vendégül, ,majd szombaton szintén 17 órakor a K&H Liga újoncát, a Vác gárdáját, amelynek a kispadján első bajnokcsapatunk mestere, Skaliczki László ül. Jönnek a tesztmeccsek. Kemény munkát végeztünk Roglán, ahol ideális körülmények között szereztünk megfelelő alapot arra, hogy jó erőben legyünk.

Szerdán öt év után áll ismét a MOL-PICK SZEGED kapuja előtt Mikler Roland, aki visszatért hozzánk, és immár édesapaként véd, méghozzá először. Három játékosunk biztos, hogy nagyobb izgalommal készül majd, hiszen Luka Stepancic, Bogdan Radivojevics és Rosta Miklós először húzza magára kék mezünket.

Látva közösségi felületeinket, a kék hívek már nagyon készülnek a meccsekre, hogy újból a pályán láthassák a kedvenceket. Jó hír, hogy mindkét felkészülési találkozónkat ingyen nézhetik meg a szurkolóink.

Fontos információ, hogy szerdán és szombaton 15 órától a meccsek szünetéig az újszegedi sportcsarnok pénztárában is lesz lehetőség a bérlet hosszabbításra!

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.08.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR