Grönlandtól Magyarországig - jönnek a fotók

Vissza
Grönlandtól Magyarországig - jönnek a fotók

Rengeteg kép érkezett a klubunk által meghirdetett szurkolói fotópályázatra. A világ számos pontjáról kaptunk nevezést, egészen augusztus 25-ig várjuk a fotókat.

Jönnek a fotók! Legnagyobb örömünkre, alaposan megmozgattuk a nyári szünet alatt a MOL-PICK SZEGED-szurkolóit. Fotópályázatot hirdettünk, és arra kértük a kék híveket, hogy a nyaralásuk,  a pihenésük alatt készítsenek olyan képeket, amelyek igazán látványosak. A világ számos pontjáról kaptunk fotókat: jött már Olaszországból, Horvátországból, Albániából és természetesen hazánk számos pontjáról. Nagy köszönet érte, és még mindig lehet pályázni. Tombol még a nyár, így biztosak vagyunk benne, hogy még további látványos és különleges fotókkal is találkozhatunk. 

A pályázat lényege, hogy a fotókon minél ötletesebb formában megjelenjen a MOL-PICK SZEGED. Tehát találékony, vicces formában tudasd a nagyérdeművel, hogy családunk tagja vagy. Egészen augusztus 25-ig várjuk a fantáziadús képeket a press@pickhandball.hu e-mail címre. A levél tárgyába írd bele, hogy “MOL-PICK SZEGED-fotópályázat 2019”. Eredményhirdetés az első hazai bajnoki mérkőzésen lesz.

Az első három helyezett értékes ajándékot kap:

I. helyezett: 2 db jegy az első hazai Bajnokok Ligája mérkőzésünkre és egy közös fotó a csapattal
II. helyezett: csapat által aláírt névre szóló mez
III. helyezett: MOL-PICK SZEGED-ajándékcsomag 

A legjobb képeket hivatalos facebook és instagram oldalunkon nyilvánosan közzétesszük.

Közzétéve: 2019.07.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/29
Szombaton Tatabányán játszunk rangadót

Szombaton 19 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a MOL Tatabánya otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport+ élőben közvetíti.

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

AZ ÖSSZES HÍR