Jön az V. PICK-nik jövő vasárnap

Vissza
Jön az V. PICK-nik jövő vasárnap

Közeledik az V. PICK-nik, amelyen szurkolóinkkal közösen megnyitjuk a 2019-2020-as szezont. Július 21-én, vasárnap 16 órától várunk mindenkit a Széchenyi térre, ahol bemutatjuk új játékosainkat, mezeinket, valamint kísérő programokban sem lesz hiány.

Már mindenki számolja vissza a napokat. Immár ötödször gyűlünk össze a felkészülési időszak kezdete előtt egy nappal szurkolóinkkal a Széchenyi téren, hogy bemutassuk új játékosainkat, valamint egyéb kísérő programokkal kedveskedjünk nekik. Ezekben idén sem lesz hiány, több támogatónk is kitelepül a térre, ahol lehet majd játszani, kóstolni többek között, fotót készíteni a fiúkkal.

Az egyik fő esemény új mezeink bemutatása lesz, amelyeket az idény során használunk majd. Rengeteg meglepetéssel készülünk, a programokat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy felnőttek és gyerekek egyaránt jól érezhessék magukat. Természetesen lesz vendéglátás, lehet majd enni, inni, készülünk autogramkártyákkal, amelyeket örömmel dedikálnak majd játékosaink fotók készítése mellett.

Eseménysorozatunk már 14 órakor elkezdődik, mivel a sajtó képviselőinek ekkor mutatjuk majd be új igazolásainkat, Mikler Rolandot, Luka Stepancicsot és Bogdan Radivojevicset. Rosta Miklós nem lesz itt, mivel Nagy Martinhoz hasonlóan a juniorválogatottal világbajnokságon vesz majd részt.

Szponzoraink közül egy játék köré építi kitelepülését a Szeged Sport és Fürdők Kft. Több kihívás közül sikeres teljesítés esetén egyhónapos all inclusive bérletet vagy családi belépőt kapnak a Sziksósfürdő Strand és Kempingbe. Feladatok, amelyek közül választani lehet majd: 1 kg-os súly kinyomása nőknek, míg ennek a duplája férfiaknak, háromszáz másodpercig állni csukott szemmel BOSU-labdán, háromszáz fekvőtámasz folyamatosan vagy háromszáz ugrókötélhajtás megakadás nélkül páros lábbal.

Hadtechnikai felszerelésekkel, eszközökkel érkezik a Széchenyi térre majd a Magyar Honvédség, nyereményjátékokkal a Napfényfürdő Aquapolis. Kitelepül a Pick Szeged Zrt. Pick Standja és Virtuális Múzeuma, de lesz lehetőség lufi fújásra és tetoválásra is. A szerencsekeréknél garantált Pickes ajándékokkal várják az érdeklődőket, míg a kvízt kitöltők virsli jutalomban részesülnek.

Természetesen jön a térre csapatunk aranyfokozatú támogatója, a Groupama Biztosító is. Kollégáik játékos kvízzel és apró ajándékokkal várják a látogatókat. Jön az V. PICK-nikre a Csányi Pincészet is, az ő standjuknál különböző borokat lehet majd kóstolni, de velünk lesz majd a Ferroép Zrt. is, valamint ismét jön a Toyota, hozzák ismét a fentebb látható kaput, amelyre lehet majd dobni.

Kvízjátékok, bemutatók után 18 órától a Blahalouisiana ad majd élőkoncertet. További részletes programokkal jelentkezünk majd honlapunkon a jövő hét folyamán.

Cikk: Becsei Dávid
Fotók: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.07.11.

TOVÁBBI HÍREK

2020
06/06
Teljes az NB I-es mezőny, szeptemberben start

Szeptemberben újból 14 csapattal rajtol el a K&H férfi kézilabda liga.

2020
06/05
Gém Zoltánra emlékezünk

Klubunk az egykori kiváló vízilabdázóra, üzletemberre, dalszövegíróra, Gém Zoltánra emlékezik. Az általa írt „Ma elindulunk” számmal indítjuk minden idényünket.

AZ ÖSSZES HÍR