Dean Bombac: Mindig szép pillanat a szezonkezdés

Vissza
Dean Bombac: Mindig szép pillanat a szezonkezdés

Jövő vasárnap a PICK-nik nyitja a 2019-2020-as szezont. Deki, azaz Dean Bombac is várja, hogy újból találkozzon a szurkolókkal. Szlovén irányítónk rengeteg erőt merít az első találkozóból. Vele beszélgettünk.

- Hogy van a feleséged, Tjasa? 
- Köszönöm jól, várjuk már a baba érkezését, bármelyik nap világra jöhet. 

- Hogy telt Emmának és Ikernek a nyár? 
- Maradtunk Koperben, nem mentünk Tjasa miatt messzire, ez az orvosunk kérése is volt. Sokat kirándultunk a tengerhez, naponta legalább kétszer, mert a kislányom és a kisfiam is imád úszni, a tengerbe ugrálni. Jól telt a nyár, mindketten nagyon élvezték minden pillanatát. Együtt volt a család, ez most fontos volt. 

- Mit tűztél ki célul a következő szezonra? 
- Nekem és a csapatnak is az célja, hogy minden meccsünket megnyerjük. Csakis így léphetünk mindig pályára. És eltökélt célunk az is, hogy minden serleget Szegedre hozzunk. 

- Futás vagy konditerem? Melyiket kedveled jobban? 
- Futás? Kondi? Egyiket sem szeretem, én a kézilabdát imádom a legjobban. Azt várom, hogy labda legyen a kezünkben, meccseket játszunk a csodálatos közönségünk előtt. 

- A szurkolok vágják a centit, hogy találkozzanak veletek. Te is számolod vissza a napokat?
- Mindig szép pillanat a szezonkezdés. Újból találkozom a szegedi szurkolókkal, a csapattársaimmal. Ez egy olyan nap, amikor mindenki mosolyog, jókedvű. Fontos számunkra, hogy így induljon a szezon, ilyen szépen, teli szeretettel, így nagyon várom, hogy ismét találkozzunk, ami már nagyon közel van.

Interjú: Süli Róbert
Fotók: Dean Bombac

Közzétéve: 2019.07.10.

TOVÁBBI HÍREK

2020
06/06
Teljes az NB I-es mezőny, szeptemberben start

Szeptemberben újból 14 csapattal rajtol el a K&H férfi kézilabda liga.

2020
06/05
Gém Zoltánra emlékezünk

Klubunk az egykori kiváló vízilabdázóra, üzletemberre, dalszövegíróra, Gém Zoltánra emlékezik. Az általa írt „Ma elindulunk” számmal indítjuk minden idényünket.

AZ ÖSSZES HÍR