Bánhidi Bence kipihente magát, várja a szezonstartot

Vissza
Bánhidi Bence kipihente magát, várja a szezonstartot

Csapatunk magyar válogatott beállósa, Bánhidi Bence kipihente magát, és már nagyon várja a szezonstartot, hogy újból találkozzon a csapattársakkal, a szurkolókkal. Szerencsére minden rendben vele, a mandula-műtétet túlélte, és jobban érzi magát.

- Túlélted a mandulaműtétet?

- Nem volt egyszerű, azért az első időszakban megszenvedtem vele. De már most érzem, hogy mennyivel jobb a közérzetem, mennyivel frissebb vagyok. Régóta szenvedtem vele, de olyan sűrű volt a versenyprogram, hogy csak a szezonzárás után tudta kivenni a gyulladt mandulámat dr. Bella Zsolt főorvos. A lényeg, hogy minden a múlt, teljesen rendben vagyok.

- Várod már a kezdést?

- Azért hiányoznak már a társak, jó lesz újból találkoznom velük, beszélgetni. És azért egy idő után azért az edzések is hiányoznak. Profi sportoló vagyok, szerencsére azt csinálhatom, amit szeretek, kézilabdázhatom, méghozzá egy remek csapatban, kiváló közösségben és egy nagyszerű klubban. Őszintén már a szurkolókkal is jó lesz találkozni, ők azért nagy erőt, motivációt adnak nekem, nekünk.

- Mozogsz már?

- Persze! A nyaralásaim alatt is főszerepet játszott, sokat kondiztam, és elvégeztem az előírt penzumot, amit Juan Carlos Pastor vezetőedző és Bubori Kornél erőnléti edző írt elő. Nem lehet az alapozást nulláról kezdeni, így mindenki betartja azt, amit az edzők kérnek. Megtapasztaltam már, hogy milyen a magaslati edzőtábor. Ott soha sincs olyan gondom, hogy esténként nem tudok elaludni. Most is kemény dózist kapunk majd Szlovéniában. Ez az az időszak, amit túl kell élni, utána végre jön a szebb része a felkészülésnek, végre meccseket játszhatunk.

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.07.08.

TOVÁBBI HÍREK

2019
07/21
Közel ezren nyitottuk meg a szezont

Népes szurkolótáborunkkal közösen nyitottuk meg a 2019-2020-as szezont ma délután az V. PICK-niken. Rengeteg fotó készült, temérdek autogramot kiosztottak játékosaink, de természetesen jókedvben sem volt hiány.

2019
07/21
Sajtótájékoztatón mutattuk be új játékosainkat

Megtartottuk szezonnyitó sajtótájékoztatónkat a szegedi Monster Downtownban. A sajtó képviselői megismerkedhettek új játékosainkkal, de az idény céljairól beszélt vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is.

AZ ÖSSZES HÍR