Utánpótlásunk is lezárta a szezont

Vissza
Utánpótlásunk is lezárta a szezont

Évek óta hagyomány klubunknál, hogy a szezon végén utánpótlás csapataink, játékosaink, edzőink és a szülők együtt, közösen zárják le a hosszú, sikeres idényt.

Tegnap délután a tápéi Diófa étterem kerthelyiségében tartotta meg a PICK SZEGED Utánpótlás szezonzáró rendezvényét. Népes tábor gyűlt össze, amelyet jelenlétével a magyar férfiválogatott társ szövetségi kapitánya, Vladan Matics is megtisztelt, mivel fia, Dávid nálunk játszik.

Jó hangulatban telt a szezon utolsó eseménye, amelyen elbúcsúzott a fiataloktól is utánpótlás szakmai igazgatónk, Herbert Gábor, aki névre szóló mezt és virágot kapott ajándékba. Természetesen utódjával, Vladan Jordoviccsal is megismerkedhettek a jelenlévők, a szakember magyarul mutatkozott be, valamint ismertette filozófiáját.

Ismét díjazta szakmai stábunk a Jó tanuló, jó sportolókat. Idényenként kétszer hirdetjük meg ezt a pályázatot, amelynek őszi bírálásában a tanulmányi, a tavasziban pedig a sporteredmények a hangsúlyosabbak.

Ezek alapján a 2018-19-es tanév II. félévének legjobb jó tanulói, sportolói:

U8: Ballai Dániel (edzője: Nagyné Komáromi Veronika)
U9: Tóth Tamás (edzője: Nagy Zoltán)
U10: Tóth Dominik (edzője: Bucsányi Ibolya)
U11: Oltványi Levente (edzője: Mandl Alice)
U12: Monoki Balázs (edzője: Juhászné Miklós Melinda)
U13: Német Márk (edzője: Balda Ákos)
U14: Habuczki Tamás Márk (edzője: Teimel Róbert)
U15: Halász Henrik (edzője: Mandl Gábor)
Serdülő: Szilágyi Benjamin (edzője: Goór Róbert)
Ifjúsági: Lőrincz Marcell (edzője: Velky Péter)

Immár harmadik éve készítettük el ingyenes kiadványunkat, amelyet büszkén lapozgathatnak majd a kis kékek. Csapatfotók, edzői értékelések, valamint válogatott büszkeségeink is helyet kaptak a füzetben. Nemcsak olvasnivalót, egyedi, PICK SZEGED UP feliratú kék napszemüveget is kaptak a fiúk ajándékba.

Az eseményen készült további fényképek ide kattintva tekinthetők meg.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.06.19.

TOVÁBBI HÍREK

2019
11/13
Jegyek a Veszprém elleni rangadóra - gazdára találtak a belépők

December 7-én vívjuk Veszprémben a rangadót. A meccsre minden jegy gazdára talált, így ismét megtelik a szegedi szektor.

2019
11/12
Kedd esti szegedi gólzápor

Gólzáporos meccset játszottunk hazai pályán a Dabas ellen, és 35-16-ra nyertünk a K&H férfi kézilabda ligában. A találkozón szerepet kaptak a fiataljaink is.

AZ ÖSSZES HÍR