Herbert Gábor új kihívásokat keres

Vissza
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

Ezer köszönet és hála! Ez jár Herbert Gábornak, a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatójának. Sokat dolgozott és tett azért, hogy sikeresek legyünk, minél többen ismerkedjenek meg a sportág alapjaival. Június 30-án lejár a szerződése, ő pedig új kihívásokat keres, szeretné magát kipróbálni felnőttedzőként is, hiszen még fiatal, számára ez a pálya nagyon vonzó.

Nehéz volt elfogadni a döntését, mert ő is MOL-PICK SZEGED család része. Játékosként, edzőként, sportvezetőként bizonyította, hogy mennyire szeret bennünket, mennyire tiszteli a klubot.

Mindig – ellenfélként is – szépen beszélt, nyilatkozott rólunk. Jó volt hallgatni ezt, bizony ebből lehet tanulni. Példát mutatott, amit követni kell. Letett az asztalra spotolóként, és ezután trénerként is.

Szerette a munkáját, a gyerekeket, a munkatársakat, a nagycsapatot, azaz minket.

Az ember sokszor keresi a kihívásokat. Herbert Gábor pedig szeretne jó edző lenni. Például amit eddig megtanult, kamatoztatni. Nekünk egy dolgunk maradt: megköszönni, hogy velünk volt a pályán, a kispadon, a lelátón.

Herbert Gabi: légy sikeres, menj te is tovább Csak előre! Mi mindig mögötted leszünk.

Sok sikert kíván neked a MOL-PICK SZEGED család!

Írás: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.06.12.

TOVÁBBI HÍREK

2019
08/24
Döntőt játszunk Strasbourgban

Bejutottunk a strasbourgi nemzetközi férfi kézilabdatorna döntőjében, miután az utolsó csoportmeccsen remek játékkal 40-25-re vertük a francia Nantes csapatát. Vasárnap 17 órakor a Montpellier ellen csatázunk az elsőségért.

2019
08/21
Útinapló: ma francia feladat Strasbourgban (frissítve)

Jön a strasbourgi torna második meccse. Szombaton 18.15-kor a francia HBC Nantes ellen csatázunk.

AZ ÖSSZES HÍR