Köszönünk mindent, Dedecsik Feri!

Vissza
Köszönünk mindent, Dedecsik Feri!

Klubtévénk, a #kékek riportere, Dedecsik Ferenc új kihívások elé néz, így elhagy bennünket. Mindent köszönünk, amit a MOL-PICK SZEGED családért tett.

Furcsa lesz, hogy nem jön velünk szembe, nem mosolyog ránk egy-egy nagy rangadó előtt. Dedecsik Ferenc, klubtévénk riportere a júniusi adással búcsút int nekünk, a #kékeknek. Mivel még nagyon fiatal, így új kihívások elé néz, szeretné magát kipróbálni máshol is.

Feri! Köszönünk mindent, hiszen sokat tettél te is azért, hogy ilyen közösség, ilyen MOL-PICK SZEGED család alakuljon ki a csapat körül. Az interjúid, a beszámolóid örökre beírták magukat a mi kis történelmünkbe, vártuk a riportjaidat, szerettük a hangod, a személyiséged. Igazi „kékké” váltál, és az is maradsz örökre, mert Te is csapatunk tagja voltál, és aki egyszer magára veszi klubunk mezét, az a Mi fiúnk marad.

Az is biztos, hogy örökös szerződésed van a Sportolók/média kézilabdacsapatába, mert a Mézi-kupán számítunk rád – egy fiatal és jó játékosra mindig szükségünk lesz. Itt, ezen az eseményen mindig összejön a MOL-PICK SZEGED család, ami a tied is!

Szorítunk neked, Te is tudod már, mert megtanultad: mindig Csak előre!

Ölel a Kék tábor!

Szöveg: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.06.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR