Sportközgazdász képzés a MOL-PICK SZEGED-del

Vissza
Sportközgazdász képzés a MOL-PICK SZEGED-del

Klubunk és a Corvinus Egyetem együttműködési megállapodást írt alá, a MOL-PICK SZEGED szerepet vállal a sportközgazdászképzésben.

Csapatunk és a Corvinus Egyetem a közelmúltban együttműködési megállapodást írt alá. A megállapodást  dr. Zoltayné dr. Paprika Zita dékán és dr. Szűcs Ernő Péter, klubunk elnöke írta alá.

A Corvinus Egyetem sportközgazdászképzése a Gazdálkodástudományi Kar keretein belül valósul meg, így biztosítja a hallgatóink számára a Corvinus mesterképzések kiemelkedően magas színvonalát. Kiemelt célja a képzésnek, hogy megvalósulhasson a gyakorlatorientált oktatás, létrejöhessenek a mentori kapcsolatok.

A sportközgazdász mesterképzésen piacképes munkavállalók képzése valósul meg, magas színvonalú gazdasági és sportszakmai tudással. A képzés célja, hogy a vállalati szférával kiemelkedő kapcsolatot hozzanak létre.

 A Budapesti Corvinus Egyetem és a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapata stratégiai együttműködésének célja a gyakorlatorientált képzés fejlesztése, a vállalatorientált folyamatok megismertetése a képzés hallgatóival.

Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.06.07.

TOVÁBBI HÍREK

2020
06/06
Teljes az NB I-es mezőny, szeptemberben start

Szeptemberben újból 14 csapattal rajtol el a K&H férfi kézilabda liga.

2020
06/05
Gém Zoltánra emlékezünk

Klubunk az egykori kiváló vízilabdázóra, üzletemberre, dalszövegíróra, Gém Zoltánra emlékezik. Az általa írt „Ma elindulunk” számmal indítjuk minden idényünket.

AZ ÖSSZES HÍR