Sportközgazdász képzés a MOL-PICK SZEGED-del

Vissza
Sportközgazdász képzés a MOL-PICK SZEGED-del

Klubunk és a Corvinus Egyetem együttműködési megállapodást írt alá, a MOL-PICK SZEGED szerepet vállal a sportközgazdászképzésben.

Csapatunk és a Corvinus Egyetem a közelmúltban együttműködési megállapodást írt alá. A megállapodást  dr. Zoltayné dr. Paprika Zita dékán és dr. Szűcs Ernő Péter, klubunk elnöke írta alá.

A Corvinus Egyetem sportközgazdászképzése a Gazdálkodástudományi Kar keretein belül valósul meg, így biztosítja a hallgatóink számára a Corvinus mesterképzések kiemelkedően magas színvonalát. Kiemelt célja a képzésnek, hogy megvalósulhasson a gyakorlatorientált oktatás, létrejöhessenek a mentori kapcsolatok.

A sportközgazdász mesterképzésen piacképes munkavállalók képzése valósul meg, magas színvonalú gazdasági és sportszakmai tudással. A képzés célja, hogy a vállalati szférával kiemelkedő kapcsolatot hozzanak létre.

 A Budapesti Corvinus Egyetem és a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapata stratégiai együttműködésének célja a gyakorlatorientált képzés fejlesztése, a vállalatorientált folyamatok megismertetése a képzés hallgatóival.

Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.06.07.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/19
Utánpótlásunk is lezárta a szezont

Évek óta hagyomány klubunknál, hogy a szezon végén utánpótlás csapataink, játékosaink, edzőink és a szülők együtt, közösen zárják le a hosszú, sikeres idényt.

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

AZ ÖSSZES HÍR