Az V. PICK-nikkel indítjuk a szezont

Vissza
Az V. PICK-nikkel indítjuk a szezont

Immár ötödik alkalommal nyitjuk meg a szezont a PICK-nikkel. Július 21-én várjuk majd szurkolóinkat a Széchenyi térre, ahol megismerkedhetnek új játékosainkkal, de hagyományosan több támogatónk is képviselteti magát az egész délutánt befedő rendezvényen.

Szurkolóinkkal közösen indítjuk a 2019-20-as szezont július 21-én, vasárnap a szegedi Széchenyi téren, ahol ismét a kék szín lesz a legszebb és a legtöbb. Újra lehet majd autogramokra vadászni, rengeteg fényképet készíteni játékosainkkal és szakmai stábunk tagjaival. Hamarosan további információkkal jelentkezünk majd ezzel a délutánnal kapcsolatban.

Július 22-én, hétfőtől megkezdődik a kemény munka a MOL-PICK SZEGED játékosai és edzői számára. Néhány ráhangoló hazai edzés után a tavalyi nyárhoz hasonlóan ismét a szlovéniai Roglára vezet majd csapatbuszunk útja, ahol bő egy hetet tölt majd együttesünk. Itt az idény fizikai alapozásán lesz a hangsúly, ekkor a labdás tréningek háttérbe szorulnak, míg előtérbe kerülnek erőnléti edzőnk, Bubori Kornél által kiszabott feladatok.

Augusztus 7-én és 10-én az újszegedi sportcsarnokban lépünk pályára felkészülési találkozókon, eddig kell kézilabda-mérkőzés nélkül kibírniuk a kék híveknek. Ezt követően a horvátországi Nasicében, Alen Blazevic szülővárosában veszünk majd részt egy tornán.

Az egyik legrangosabb nyári felkészülési torna, a strasbourgi EuoTournoi az elmúlt napokban jelentette be, hogy csapatunk is ott lesz rendezvényükön augusztus 22-25. között, amelyen a PICK mellett a francia HBC Nantes és a norvég Elverum részvételét is bejelentették már.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.06.06.

TOVÁBBI HÍREK

2019
09/19
Luka Stepanacic számára élmény volt az első szegedi BL-meccse

Csapatunk horvát játékosának, Luka Stepancicsnak furcsa lesz a visszatérés. Vasárnap a MOL-PICK SZEGED győzelméért küzd egykori csapata, a Paris SG ellen. Jobbátlövőnkkel beszélgettünk.

2019
09/19
Edzéslesen: szombaton utazunk Párizsba

Két ponttal gazdagabban utazhatunk szombaton reggel Párizsba, hogy vasárnap 19 órakor a világ egyik legerősebb csapatával, a PSG-vel megküzdjünk a győzelemért a BL 2. fordulójában. Gőzerővel készül csapatunk a csatára, amelynél ma edzéslesen jártunk.

AZ ÖSSZES HÍR