Az V. PICK-nikkel indítjuk a szezont

Vissza
Az V. PICK-nikkel indítjuk a szezont

Immár ötödik alkalommal nyitjuk meg a szezont a PICK-nikkel. Július 21-én várjuk majd szurkolóinkat a Széchenyi térre, ahol megismerkedhetnek új játékosainkkal, de hagyományosan több támogatónk is képviselteti magát az egész délutánt befedő rendezvényen.

Szurkolóinkkal közösen indítjuk a 2019-20-as szezont július 21-én, vasárnap a szegedi Széchenyi téren, ahol ismét a kék szín lesz a legszebb és a legtöbb. Újra lehet majd autogramokra vadászni, rengeteg fényképet készíteni játékosainkkal és szakmai stábunk tagjaival. Hamarosan további információkkal jelentkezünk majd ezzel a délutánnal kapcsolatban.

Július 22-én, hétfőtől megkezdődik a kemény munka a MOL-PICK SZEGED játékosai és edzői számára. Néhány ráhangoló hazai edzés után a tavalyi nyárhoz hasonlóan ismét a szlovéniai Roglára vezet majd csapatbuszunk útja, ahol bő egy hetet tölt majd együttesünk. Itt az idény fizikai alapozásán lesz a hangsúly, ekkor a labdás tréningek háttérbe szorulnak, míg előtérbe kerülnek erőnléti edzőnk, Bubori Kornél által kiszabott feladatok.

Augusztus 7-én és 10-én az újszegedi sportcsarnokban lépünk pályára felkészülési találkozókon, eddig kell kézilabda-mérkőzés nélkül kibírniuk a kék híveknek. Ezt követően a horvátországi Nasicében, Alen Blazevic szülővárosában veszünk majd részt egy tornán.

Az egyik legrangosabb nyári felkészülési torna, a strasbourgi EuoTournoi az elmúlt napokban jelentette be, hogy csapatunk is ott lesz rendezvényükön augusztus 22-25. között, amelyen a PICK mellett a francia HBC Nantes és a norvég Elverum részvételét is bejelentették már.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.06.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR