Nyári fotópályázatot hirdetünk szurkolóinknak

Vissza
Nyári fotópályázatot hirdetünk szurkolóinknak

Játékosaink, szakmai stábunk és Ti is jól megérdemelt szabadságotokat töltitek a nehéz és hosszú idény után, amelyben hetedszer hódítottuk el a Magyar Kupát Debrecenben.

Jóban, rosszban, szabadságban... Nyáron is gondolunk rátok, sokszor eszünkbe jut a fergeteges hangulat, amelyet ti, #kékek teremtetek meg a mérkőzéseinken. És tudjuk, hogy ti is gondoltok ránk munka, szabadidő és nyaralás közben is. Ezért most egy nagyszabású fotópályázatot hirdetünk, amelyben egészen augusztus 25-ig várjuk a fantáziadús képeket a press@pickhandball.hu e-mail címre. A levél tárgyába írd bele, hogy “MOL-PICK SZEGED fotópályázat 2019”. Eredményhirdetés az első hazai bajnoki mérkőzésen lesz.

A pályázat lényege, hogy a fotókon minél ötletesebb formában megjelenjen a MOL-PICK SZEGED, Tehát találékony, vicces formában tudasd a nagyérdeművel, hogy családunk tagja vagy.

Az első három helyezett értékes ajándékot kap:

I. helyezett: 2 db jegy az első hazai Bajnokok Ligája mérkőzésünkre és egy közös fotó a csapattal

II. helyezett: csapat által aláírt névre szóló mez

III. helyezett: MOL-PICK SZEGED-ajándékcsomag 

A legjobb képeket hivatalos facebook és instagram oldalunkon nyilvánosan közzétesszük.

A játékszabályzat ide kattintva olvasható el.

Közzétéve: 2019.06.05.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/19
Utánpótlásunk is lezárta a szezont

Évek óta hagyomány klubunknál, hogy a szezon végén utánpótlás csapataink, játékosaink, edzőink és a szülők együtt, közösen zárják le a hosszú, sikeres idényt.

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

AZ ÖSSZES HÍR