Idényt zártunk, elköszöntünk, pihenőre tértünk

Vissza
Idényt zártunk, elköszöntünk, pihenőre tértünk

Szerda délután a Balástya melletti Kobor-ló Lovastanyán tartottuk idényzáró összejövetelünket. Elköszöntünk távozó játékosainktól, a csapat szabadságra tért.

A nyugalom szigete a Balástya mellett található Kóbor-ló Lovastanya. Csapatunk ezen a csodálatos helyen tartotta idényzáró összejövetelét. Kedvünket az sem szegte, hogy bizony többször is „leszakadt” az ég. Hatalmas pingpong csaták alakultak ki, többen elmentek lovaskocsikázni, a gyerekek Bodó Ricsinek lőttek heteseket.
A játékosok a családtagjaikkal jöttek el, és így tettek támogatóink is. Nekünk fontos, hogy minden pillanatban összetartson a MOL-PICK SZEGED család.

Fülöp Attila, klubunk elnökségi tagja köszöntötte a megjelenteket. Kiemelte, hogy az idény végére mindenki szomorúvá vált, mert a BL-ben és a magyar bajnokságban sem sikerült megvalósítani az álmunkat. Pedig egy olyan idényen vagyunk túl, amely büszkeségre ad okot. 2008 után ismét megnyertük a Magyar Kupát. Olyan alapszakaszt produkáltunk, amire még nem volt példa: veretlenek maradtunk. A BL-csoportküzdelmeit is kiválóan zártuk, nagyszerű győzelmeket arattunk. Mégis most szomorú mindenki. Jövőre nem változik az álmunk, szeretnénk kivívni a kölni négyes döntőben való résztvételt, megtartani az MK-serleget, és visszahódítani a bajnoki címet.
Ezután Juhász Levente cégvezetővel közösen elbúcsúztatták a távozokat.

Herbert Gábor, a PICK SZEGED utánpótlás igazgatója két év után hagyja el a klubunkat. Szeretné magát kipróbálni a felnőttek között, karriert építeni. Remekül érezte magát szeretett csapatánál, de még fiatal, és kihívásokat keres.

Pedro Rodriguez három évet töltött nálunk. Spanyol szélsőnk Balatonfüreden folytatja a pályafutását.

– Köszönöm mindenkinek, hogy ebben a remek csapatban játszhattam. Köszönöm a szurkolók szeretét, remekül éreztem magam a klubban. Mindig büszke leszek arra, hogy a MOL-PICK SZEGED-ben játszhattam – mondta Pedro.

Balogh Zsolt 2012-ben érkezett Szegedre. Hét idényt húzott le, magyar bajnok-, kupagyőztes és EHF-kupa-győztesként távozik. Klubunk legeredményesebb BL-gólszerzője 324 találatot jegyzett kék színekben.

– Féltem a búcsúzástól – nyilatkozta a záró összejövetelen Zsolti –, mert felejthetetlen időszakot töltöttem el Szegeden. Erre mindig büszke leszek, pályafutásom legszebb emlékei ide kötnek. Köszönöm mindenkinek a támogatást, mert rengeteg szeretetet kaptam, ami mindig fontos. Csapatomnak sok sikert kívánok, mindig szurkolok majd nekik, és kívánom, hogy sikerüljön megvalósítani azokat az álmokat, amit szeretnének elérni.

Marin Sego már elutazott, így őt a klub a hétfői szurkolói összejövetelen búcsúztatta el.

Ezután a meghívottak egy közös fotóra álltak össze,  így köszöntünk el a 2018–2019-es idénytől.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.05.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR