Mentorjaik köszöntötték a kis #kékeket

Vissza
Mentorjaik köszöntötték a kis #kékeket

Hétfő délután a felnőttcsapat tagjai meglátogatták a PICK SZEGED utánpótlását, elbúcsúztak tőlük a nyári szünetre. Természetesen közös fotóval zártuk az összejövetelt.

Az országban elsőként klubunk indította el a mentorprogramot. Ez egy olyan kezdeményessé vált, amelyre hatalmas lett az igény. A felnőttcsapat játékosai különböző korosztályok mellé lettek beosztva, így a MOL-PICK SZEGED kézilabdásai szoros kapcsolatot alakítottak ki saját csapataikkal. A gyerekek legnagyobb örömére idény közben nagyon sok alkalommal látogatták meg a nagyok őket, kapcsolódtak be az edzésmunkába, mentek el egy-egy tornára vagy éppen bajnokira szurkolni.

A kis #kékek példaképeket választhattak, akiket igazán megismerhettek, beszélgethettek velük, tanácsot kérhettek, vagy éppen egy-egy cselt, lövést vagy védést sajátíthattak el tőlük.  

A nagyok és lassan a kicsik is pihenőre térnek, kezdődik a nyári szünet. Hétfő délután azonban még utoljára találkoztak a mentorok a gyerekekkel, és az összejövetel végén közös fotó készült, amely mindenkinek örök emlék marad.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

 

Közzétéve: 2019.05.28.

TOVÁBBI HÍREK

2019
09/19
Luka Stepanacic számára élmény volt az első szegedi BL-meccse

Csapatunk horvát játékosának, Luka Stepancicsnak furcsa lesz a visszatérés. Vasárnap a MOL-PICK SZEGED győzelméért küzd egykori csapata, a Paris SG ellen. Jobbátlövőnkkel beszélgettünk.

2019
09/19
Edzéslesen: szombaton utazunk Párizsba

Két ponttal gazdagabban utazhatunk szombaton reggel Párizsba, hogy vasárnap 19 órakor a világ egyik legerősebb csapatával, a PSG-vel megküzdjünk a győzelemért a BL 2. fordulójában. Gőzerővel készül csapatunk a csatára, amelynél ma edzéslesen jártunk.

AZ ÖSSZES HÍR