Mentorjaik köszöntötték a kis #kékeket

Vissza
Mentorjaik köszöntötték a kis #kékeket

Hétfő délután a felnőttcsapat tagjai meglátogatták a PICK SZEGED utánpótlását, elbúcsúztak tőlük a nyári szünetre. Természetesen közös fotóval zártuk az összejövetelt.

Az országban elsőként klubunk indította el a mentorprogramot. Ez egy olyan kezdeményessé vált, amelyre hatalmas lett az igény. A felnőttcsapat játékosai különböző korosztályok mellé lettek beosztva, így a MOL-PICK SZEGED kézilabdásai szoros kapcsolatot alakítottak ki saját csapataikkal. A gyerekek legnagyobb örömére idény közben nagyon sok alkalommal látogatták meg a nagyok őket, kapcsolódtak be az edzésmunkába, mentek el egy-egy tornára vagy éppen bajnokira szurkolni.

A kis #kékek példaképeket választhattak, akiket igazán megismerhettek, beszélgethettek velük, tanácsot kérhettek, vagy éppen egy-egy cselt, lövést vagy védést sajátíthattak el tőlük.  

A nagyok és lassan a kicsik is pihenőre térnek, kezdődik a nyári szünet. Hétfő délután azonban még utoljára találkoztak a mentorok a gyerekekkel, és az összejövetel végén közös fotó készült, amely mindenkinek örök emlék marad.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

 

Közzétéve: 2019.05.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

2024
04/15
Pénteken Veszprémben játszunk rangadót

Pénteken 20 órakor (élő: M4 Sport) a K&H férfi kézilabda ligában rangadót vívunk idegenben, a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR