Lezártuk szurkolóinkkal a szezont

Vissza
Lezártuk szurkolóinkkal a szezont

Népes szurkolótáborunkkal zártuk le a 2018-19-es szezont tegnap délután. Az esős, hétköznapi időpont ellenére mintegy százan jöttek el a Csak Előre A Szegedi Kézilabdáért Egyesület rendezvényére.

Évek óta hagyomány, hogy szurkolóink a szezon végén vendégül látják csapatunkat. Tegnap délután a tápéi Aranylabda vendéglőben már egy órával a kezdés előtt mintegy 30-40-en lázasan beszélgettek, várták csapatunkat a szurkolói évzáróra, amelyet a Csak Előre A Szegedi Kézilabdáért Egyesület szervezett meg az utolsó mérkőzésünket követően.

Joan Canellas igazoltan volt távol, míg a többiek közül többen párjukkal, családjaikkal jöttek el az évzáróra, amely kiváló hangulatban telt, köszönhetően többek között annak, hogy tavaly után ismét aranyéremmel gazdagodott kollekciónk, a Magyar Kupában hetedszer arattunk győzelmet.

Az egyesület egyenként elbúcsúzott távozó játékosainktól, Pedro Rodrígueztől, Marin Segótól és Balogh Zsolttól, így zengett a teremben a „Pedro! Pedro!”, a „Marin Sego, Marin!” és a „Zsolti, Zsolti!”

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.05.28.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/19
Utánpótlásunk is lezárta a szezont

Évek óta hagyomány klubunknál, hogy a szezon végén utánpótlás csapataink, játékosaink, edzőink és a szülők együtt, közösen zárják le a hosszú, sikeres idényt.

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

AZ ÖSSZES HÍR