Lezártuk szurkolóinkkal a szezont

Vissza
Lezártuk szurkolóinkkal a szezont

Népes szurkolótáborunkkal zártuk le a 2018-19-es szezont tegnap délután. Az esős, hétköznapi időpont ellenére mintegy százan jöttek el a Csak Előre A Szegedi Kézilabdáért Egyesület rendezvényére.

Évek óta hagyomány, hogy szurkolóink a szezon végén vendégül látják csapatunkat. Tegnap délután a tápéi Aranylabda vendéglőben már egy órával a kezdés előtt mintegy 30-40-en lázasan beszélgettek, várták csapatunkat a szurkolói évzáróra, amelyet a Csak Előre A Szegedi Kézilabdáért Egyesület szervezett meg az utolsó mérkőzésünket követően.

Joan Canellas igazoltan volt távol, míg a többiek közül többen párjukkal, családjaikkal jöttek el az évzáróra, amely kiváló hangulatban telt, köszönhetően többek között annak, hogy tavaly után ismét aranyéremmel gazdagodott kollekciónk, a Magyar Kupában hetedszer arattunk győzelmet.

Az egyesület egyenként elbúcsúzott távozó játékosainktól, Pedro Rodrígueztől, Marin Segótól és Balogh Zsolttól, így zengett a teremben a „Pedro! Pedro!”, a „Marin Sego, Marin!” és a „Zsolti, Zsolti!”

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.05.28.

TOVÁBBI HÍREK

2019
09/19
Luka Stepanacic számára élmény volt az első szegedi BL-meccse

Csapatunk horvát játékosának, Luka Stepancicsnak furcsa lesz a visszatérés. Vasárnap a MOL-PICK SZEGED győzelméért küzd egykori csapata, a Paris SG ellen. Jobbátlövőnkkel beszélgettünk.

2019
09/19
Edzéslesen: szombaton utazunk Párizsba

Két ponttal gazdagabban utazhatunk szombaton reggel Párizsba, hogy vasárnap 19 órakor a világ egyik legerősebb csapatával, a PSG-vel megküzdjünk a győzelemért a BL 2. fordulójában. Gőzerővel készül csapatunk a csatára, amelynél ma edzéslesen jártunk.

AZ ÖSSZES HÍR