Pastor: Készen állunk a döntőre

Vissza
Pastor: Készen állunk a döntőre

Csapatunk ma 18.30-kor a K&H férfi kézilabdaliga döntőjében a Telekom Veszprém otthonában lép pályára. A visszavágót vasárnap 18 órakor rendezik az újszegedi sportcsarnokban. Juan Carlos Pastorral hangolunk.

– Felkészültünk?
– Igen! Mindent elvégeztünk, amit elterveztünk. Van sérültünk, voltak kisebb sérültjeink, de készen állunk a feladatra.

– Milyen állapotban van a csapat?
– Átérzi mindenki a döntő fontosságát, azt, hogy az idény utolsó komoly kihívása vár ránk. Így is edzett, gyakorolt a társaság. Mindenki odatette magát, nagyon akar. Egy ilyen döntőre nem kell motivációt keresni, tudjuk, hogy csakis akkor lehet esélyünk, ha megszokott és begyakorolt taktikánkat játsszuk. Egy komoly, jó formában lévő csapat az ellenfelünk, de mi követjük a filozófiánkat, nyerni megyünk Veszprémbe, ez a célunk.

– Nagy a várakozás a szegedi szurkolók körében. Mit üzen nekik?
– Mi is sokat léptünk előre, fejlődtünk, de ők is hihetetlen lépéseket tesznek azért, hogy még többen legyenek, még erősebbé váljon a tábor. Jó érzés ezt látni, hihetetlen érzés hallani a buzdításukat, azt, hogy mellettünk állnak. Segítsenek a csapatnak, és ezt mi győzelemmel háláljuk meg, mert történelmet szeretnénk írni. 

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.05.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR