Pastor: Készen állunk a döntőre

Vissza
Pastor: Készen állunk a döntőre

Csapatunk ma 18.30-kor a K&H férfi kézilabdaliga döntőjében a Telekom Veszprém otthonában lép pályára. A visszavágót vasárnap 18 órakor rendezik az újszegedi sportcsarnokban. Juan Carlos Pastorral hangolunk.

– Felkészültünk?
– Igen! Mindent elvégeztünk, amit elterveztünk. Van sérültünk, voltak kisebb sérültjeink, de készen állunk a feladatra.

– Milyen állapotban van a csapat?
– Átérzi mindenki a döntő fontosságát, azt, hogy az idény utolsó komoly kihívása vár ránk. Így is edzett, gyakorolt a társaság. Mindenki odatette magát, nagyon akar. Egy ilyen döntőre nem kell motivációt keresni, tudjuk, hogy csakis akkor lehet esélyünk, ha megszokott és begyakorolt taktikánkat játsszuk. Egy komoly, jó formában lévő csapat az ellenfelünk, de mi követjük a filozófiánkat, nyerni megyünk Veszprémbe, ez a célunk.

– Nagy a várakozás a szegedi szurkolók körében. Mit üzen nekik?
– Mi is sokat léptünk előre, fejlődtünk, de ők is hihetetlen lépéseket tesznek azért, hogy még többen legyenek, még erősebbé váljon a tábor. Jó érzés ezt látni, hihetetlen érzés hallani a buzdításukat, azt, hogy mellettünk állnak. Segítsenek a csapatnak, és ezt mi győzelemmel háláljuk meg, mert történelmet szeretnénk írni. 

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.05.23.

TOVÁBBI HÍREK

2019
09/19
Luka Stepanacic számára élmény volt az első szegedi BL-meccse

Csapatunk horvát játékosának, Luka Stepancicsnak furcsa lesz a visszatérés. Vasárnap a MOL-PICK SZEGED győzelméért küzd egykori csapata, a Paris SG ellen. Jobbátlövőnkkel beszélgettünk.

2019
09/19
Edzéslesen: szombaton utazunk Párizsba

Két ponttal gazdagabban utazhatunk szombaton reggel Párizsba, hogy vasárnap 19 órakor a világ egyik legerősebb csapatával, a PSG-vel megküzdjünk a győzelemért a BL 2. fordulójában. Gőzerővel készül csapatunk a csatára, amelynél ma edzéslesen jártunk.

AZ ÖSSZES HÍR