Balogh Zsolt Szeged Sportolója díjat kapott

Vissza
Balogh Zsolt Szeged Sportolója díjat kapott

Rangos elismerésben részesült csapatunk magyar válogatott jobbátlövője, Balogh Zsolt, aki Szeged Sportolója díjban részesült.

Ma délután a szegedi városházán átadták a 2019-es évben odaítélt Szeged Sportolója és Szeged Sportjáért díjakat a Szeged város napja rendezvénysorozat keretein belül. Előbbi kategóriában Dr. Solymos László alpolgármestertől és a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság elnökétől, Joób Mártontól vehetett át elismerést a MOL-PICK SZEGED játékosa, Balogh Zsolt.

– Hatalmas megtiszteltetés és nagy meglepetés számomra, hogy díjat kaptam, mert nem számítottam ilyen egyéni kitüntetésre. Azt gondolom, hogy ez a díj a Szegeden töltött gyönyörű hét évemnek az elismerése – mondta a díjátadót követően Balogh Zsolt.

Játékosunkon kívül még Polák Leila karatés és Suba Róbert parakenus kapott Szeged Sportolója díjat, míg Thékes István, a Délmagyarország egykori, a Nemzeti Sport jelenlegi sportújságírója, Kardos Péter, a Naturtex-SZTE-Szedeák elnöke és Tamás Sándor egykori válogatott kézilabdázó részesült Szeged Sportjáért elismerésben.

Szeged Sportolója díjat klubunkból korábban Mezei Richárd (2003), Berta Róbert (2005), Vadkerti Attila (2013) és Zubai Szabolcs (2017) is megkapta.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.05.16.

TOVÁBBI HÍREK

2020
05/26
Varga Gábornak nagyon hiányzik a szurkolás

Csapatunk egyik vezérszurkolója, Varga Gábor a 2007-ben szerzett bajnoki aranyérem óta vált kék megszállottá.

2020
05/25
Kvízjátékunk fődíja is gazdára talált

A leghűségesebb játékosaink között sorsoltuk ki kvízjátékunk fődíját, egy Samsung Galaxy Tab táblagépet, amelyet a PC-Trade Systems ajánlott fel.

AZ ÖSSZES HÍR