Balogh Zsolt Szeged Sportolója díjat kapott

Vissza
Balogh Zsolt Szeged Sportolója díjat kapott

Rangos elismerésben részesült csapatunk magyar válogatott jobbátlövője, Balogh Zsolt, aki Szeged Sportolója díjban részesült.

Ma délután a szegedi városházán átadták a 2019-es évben odaítélt Szeged Sportolója és Szeged Sportjáért díjakat a Szeged város napja rendezvénysorozat keretein belül. Előbbi kategóriában Dr. Solymos László alpolgármestertől és a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság elnökétől, Joób Mártontól vehetett át elismerést a MOL-PICK SZEGED játékosa, Balogh Zsolt.

– Hatalmas megtiszteltetés és nagy meglepetés számomra, hogy díjat kaptam, mert nem számítottam ilyen egyéni kitüntetésre. Azt gondolom, hogy ez a díj a Szegeden töltött gyönyörű hét évemnek az elismerése – mondta a díjátadót követően Balogh Zsolt.

Játékosunkon kívül még Polák Leila karatés és Suba Róbert parakenus kapott Szeged Sportolója díjat, míg Thékes István, a Délmagyarország egykori, a Nemzeti Sport jelenlegi sportújságírója, Kardos Péter, a Naturtex-SZTE-Szedeák elnöke és Tamás Sándor egykori válogatott kézilabdázó részesült Szeged Sportjáért elismerésben.

Szeged Sportolója díjat klubunkból korábban Mezei Richárd (2003), Berta Róbert (2005), Vadkerti Attila (2013) és Zubai Szabolcs (2017) is megkapta.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.05.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR