Zsófi nagy álma teljesült

Vissza
Zsófi nagy álma teljesült

Csapatunk, ha kell, örömet szerez, segít meglepetést szerezni. Így volt ez a Csurgó elleni hazai meccsen is, amelyre meghívtuk a mozgássérült Győrfi Zsófit, aki régóta nagy szurkolója a MOL-PICK SZEGED-nek.

Öt órára beszéltük meg a „randit”, hogy találkozunk Zsófival, anyukájával, Ildivel és testvérével, Fruzsival. A sportcsarnok halljában üdvözöltük egymást. Győrfi Zsófi nagy szurkolója a MOL-PICK SZEGED-nek, eddig csak tévén látta kedvenc csapatát, a fiatal leány születése óta mozgássérült. A 21 éves szurkolónk még sohasem látta élőben csapatunkat, névnapi ajándéknak kapta tőlünk, a kékektől, hogy eljöhetett hozzánk a családjával.

A lányok fülig érő szájjal foglalták el a helyüket, természetesen mindketten csapatunk mezében figyelték a meccset, szurkoltak hangosan. Hatalmas volt a boldogság, minden egyes gólunkat megünnepelték, hangosan buzdítottak bennünket, a népes nézősereggel együtt ordították, hogy „PICK SZEGED!”.

A lányok, miután a meccs végén körbement a csapat, bejöhettek a pályára, ahol több játékosunkkal is közös fotót készíthettek. Hatalmas volt az öröm: Sigi, Sosi, Jonas, Gyima és Ricsi is melléjük állt, majd jött Jorge. Zsófi kérése volt, hogy Dean Bombaccal is szeretne képet készíteni. Szlovén irányítónk örömmel állt mellé, majd Zsófi megmutatta, hogy 44-es számú mez van rajta. Deki szeme könnybe lábadt, átölelte Zsófit, puszit adott, és nagyon megköszönte, hogy ilyen szurkolója van neki és a csapatnak. Játékosunk elindult, de még egyszer visszalépett, és átölelte a lányt. Megható pillanatok voltak ezek.

Ezért szeretünk segíteni, meglepetést szerezni, mert olyan szeretetet kapunk vissza, ami erőt ad nekünk. Összetartó a MOL-PICK SZEGED-család, amely egyre népesebb.

A Csurgó elleni meccshez még hozzátartozik, hogy a 12 éves szülinapos Sohár Noémi tortát vett át Bánhidi Bencétől, Oltványi Míra pedig a kezdődobást végezhette el. Az egyik kapu mögötti szektorban pedig a KSZSE utánpótlás lánycsapata, a Rókus I. diákjai, és a Dunaföldvár leány kézilabdacsapata szurkolt nekünk. Igazi családként. Mert számunkra ez mindig fontos!

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.05.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR