Szurkolóink üzenete: a lehetetlen nem létezik

Vissza
Szurkolóink üzenete: a lehetetlen nem létezik

Csapatunk 31-23-as vereséget szenvedett a BL-negyeddöntő első mérkőzésén, a Vardar Szkopje otthonában. Vasárnap következik a visszavágó. Szurkolóink üzentek a csapatnak, a kék tábornak.

Molnár Nataniel motivációs üzenete a csapatnak és a szurkolóknak:

 "A mérkőzés első fázisában csődöt mondott minden addig működő elem. Ez bosszantó volt számotokra, szurkolók számára, mindenkinek! DE ... egy csatát elbukni nem szégyen, nem győzhetsz mindig, de feladni sosem adhatod fel! Sokan úgy gondolják, a sikerek kovácsolnak össze igazán egy csapatot, de ez nem igaz. A kudarcok azok, melyek képesek egy csapatot igazi csapattá kovácsolni. Gondold csak végig. A siker melyet egy mámor vesz körül és beragyogja az utána következő napjaid egy igazán csodás dolog, de ami még lenyűgözőbb, az a bizalom melyet a társadtól kapsz. Nézz csak a melletted álló emberre, nézz mélyen a szemébe és látni fogod, Ő bízik benned, mert tudja, hogy bárhogyan is alakul a mérkőzés, te végig ott leszel mellette és mindent megteszel azért, hogy a csapat, csapatként küzdjön. Bíznod kell Neked is Benne, s saját magadban is. S, hogy hol maradnak a szurkolók? Az a Többezer ember? Nos elárulom! Mindannyian mögöttetek vagyunk és pont annyira bízunk bennetek mint ti egymásban s magatokban.

Muhammad Ali sorait idézve: “A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen, lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.”

A Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület üzenete:

"Szeretett Csapatunk egy háború második csatáját készül megvívni a hétvégén.
Az első ütközetben sajnos alul maradtunk, de a sport szépségét pont az adja, hogy bármekkora arányú hátrányban is van egy csapat, az a párharc még nem lefutott, mert ha ez nem így lenne, akkor a visszavágó mérkőzéseit le sem játszanák!

Mind a Csapat, mind az őket a végletekig, buzdító és hajtó kékvérű táborra nagyon fontos mérkőzés vár!

A Csak Előre Szurkolói Egyesület arra kéri, minden a csarnokban jelenlévő szurkolótársunkat, hogy a Csapatba vetett hittel és bizalommal, fergeteges szurkolással űzze, hajtsa a srácokat!

Higgyünk a továbbjutásban a végsősípszó elhangzásáig!

A mindennapokban különböző célokért küzdünk, de vasárnap egy cél kell, hogy a szemünk előtt lebegjen, a siker, a továbbjutás!

„A hit nélküli szurkolótábor még a győzelemre álló csapattal is elveszíttetheti a mérkőzést!

HAJSZOLJUK a KÉKEKET GYŐZELEMBE, KÖLNBE!"

Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.05.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR