Juan Carlos Pastor: fontos az első meccs

Vissza
Juan Carlos Pastor: fontos az első meccs

Csapatunk ma 20 órakor a férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének az első meccsén az észak-macedón Vardar Szkopje otthonában lép pályára. Edzőnkkel, Juan Carlos Pastorral beszélgettünk.

- Sok mindent meghatároz a ma esti Vardar elleni meccs. Nagy a tétje?

- Nagy, mert csak akkor van esélyed a második meccsen, ha ma jól teljesítesz. Pokolian nehéz mérkőzés, pokoli hangulat vár majd este ránk. Felkészültünk, sokat és jól edzettünk, minden rendben velünk, ez fontos.

- Veszélyes csapat a Vardar?

- Nagyon! Biztos, hogy nagy iramban kezdenek, így fontos lesz a kezdés. Azt nem engedhetjük meg magunknak, mint amit Plockban, mert a Szkopje jobb és erősebb csapat. Okosan kell kezdenünk. Jó alap lehet a debreceni MK-döntő, amelyre építhetünk, csak most 60 percen kell precízen játszanunk.

- Milyen hatással lehet a hazai csapatra, hogy kivonul az orosz támogatójuk?

- Ezzel nem szabad foglalkoznunk, nem a mi gondunk. Nem lehet megjósolni, hogy ez pozitív vagy negatív hatással lesz egy-egy hazai játékosra. Csak a játékunkra szabad figyelnünk, ez lesz a legfontosabb.

- Újabb volt tanítvány, Robert Parrrondo ellen meccsel. Ez különleges?

- Persze, van pikantériája, de ilyen az életemben már többször előfordult, így ez már nem számít annak.

- Közel 100 szegedi szurkoló a hétközi, késő esti meccsen is ott lesz a lelátón.

- Ezer köszönet érte, hogy jönnek, mögöttünk állnak. Hihetetlen segítség az ő jelenlétük, velük sikerülhet kiharcolni a győzelmet.

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.04.25.

TOVÁBBI HÍREK

2020
06/05
Gém Zoltánra emlékezünk

Klubunk az egykori kiváló vízilabdázóra, üzletemberre, dalszövegíróra, Gém Zoltánra emlékezik. Az általa írt „Ma elindulunk” számmal indítjuk minden idényünket.

2020
06/05
Dean Bombac: a gyerekek a fő programszervezők

Csapatunk irányítója, Dean Bombac jól van, számolja vissza a napokat, hogy újból találkozzon a csapattársakkal. A napi családi programot a gyerekek alakítják a Bombac-famíliában.

AZ ÖSSZES HÍR