Itt Szkopje! Meccsre fel!

Vissza
Itt Szkopje! Meccsre fel!

Szerda kora délután szerencsésen megérkezett csapatunk Szkopjéba, ahol csütörtök 20 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén lépünk pályára.

Mirko Alilovic, Marin Sego, Mario Sostaric, Balogh Zsolt, Jorge Maqueda, Stanislav Kaspárek, Bánhidi Bence, Matej Gaber, Dean Bombac, Joan Canellas, Alen Blazevic, Bodó Richárd, Dmitrij Zsitnyikov, Nik Henigman, Jonas Källman és Stefán Sigurmannsson alkotja a MOL-PICK SZEGED 16-os keretét, és természetesen a szakmai stáb.

Szerda reggel az újszegedi sportcsarnok elől indultunk, dudáltak az autók, mindenkitől kaptunk egy-egy kedves szót, biztatást.

Szegedről Belgrádig buszoztunk, szerencsére simán átjutottunk a határon, majd a szerb fővárosból repülővel tettük meg az utat Szkopjébe.

Ebéd, majd rövid pihenő következett. Szerda este és csütörtök délelőtt is tart foglalkozást mesterünk.

Izgalommal készül mindenki a komoly feladatra, a tét nem kisebb, mint a kölni négyes döntőben való szereplés. Jorge Maqueda és Joan Canellas különleges érzésekkel készül, mindketten egykor a Vardart erősítették.

A másik oldalon ez igaz az edzőre, Roberto Parrondóra, illetve két játékosra, Szergej Gorbokra és Stas Skubéra.

Közel 100 szegedi szurkoló ad majd erőt nekünk a helyszínen, otthon pedig több tízezren szorítanak nekünk, ami mindig jó érzéssel tölt el bennünket.

A meccset a Sport 1 élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik, a Rádió 88 élőben számol be a meccsről.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.04.24.

TOVÁBBI HÍREK

2020
05/26
Varga Gábornak nagyon hiányzik a szurkolás

Csapatunk egyik vezérszurkolója, Varga Gábor a 2007-ben szerzett bajnoki aranyérem óta vált kék megszállottá.

2020
05/25
Kvízjátékunk fődíja is gazdára talált

A leghűségesebb játékosaink között sorsoltuk ki kvízjátékunk fődíját, egy Samsung Galaxy Tab táblagépet, amelyet a PC-Trade Systems ajánlott fel.

AZ ÖSSZES HÍR