Bajus Brunó: egy álmom valósult meg!

Vissza
Bajus Brunó: egy álmom valósult meg!

A nyártól profiszerződést (2021-ig szól) kap Bajus Brunó, így az utánpótlás-válogatott játékos a felnőtt kerethez tartozik. A tehetséges kézilabdás édesapja, Bajusz Sándor nyomdokaiba lépett.

Buday Ferenc gyermeke, Dániel volt az első olyan szegedi kézilabdás, aki követte édesapját, és csapatunkban szerepelt. Őt követte Lele Ambrus fia, Ákos, majd a jelenlegi keretből Nagy Martin folytatja ott, ahol apukája, Nagy Zoltán abbahagyta, azaz minket, a MOL-PICK SZEGED-et erősíti.
A sor folytatódik. Az utánpótlás-válogatott Bajus Brunó a nyártól a kékek csapatát erősíti. Édesapja, Bajusz Sándor a szurkolók nagy kedvence volt, bekerült abba az Álomcsapatba is, amit 200 ember választott meg klubunk 50. születésnapján.

– Hatalmas megtiszteltetés immár a MOL-PICK SZEGED csapatához tartozni. Egy nagy álmom valósult ezzel meg, hogy nevelő egyesületem nagycsapatához kerülök. A télen már egy hosszabb időt tölthettem el a kerettel, mindenki nagyon kedves volt, minden segítséget megkaptam, nagy élmény közöttük lenni. Tisztában vagyok vele, hogy sokat kell dolgoznom, édesanyám minden támogatást megad, olyan hátteret biztosít, ami mellett könnyű sportolni, tanulni. Apa is büszke rám, vele még biztos, hogy sokat beszélgetünk majd. Nem könnyű ezzel a névvel játszani, mert mindenki édesapámhoz hasonlít, de most egy nagy kihívás előtt állok, ami izgalmas, és nagyon vonzó – nyilatkozta Bajus Brunó. 

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.04.24.

TOVÁBBI HÍREK

2019
09/19
Luka Stepanacic számára élmény volt az első szegedi BL-meccse

Csapatunk horvát játékosának, Luka Stepancicsnak furcsa lesz a visszatérés. Vasárnap a MOL-PICK SZEGED győzelméért küzd egykori csapata, a Paris SG ellen. Jobbátlövőnkkel beszélgettünk.

2019
09/19
Edzéslesen: szombaton utazunk Párizsba

Két ponttal gazdagabban utazhatunk szombaton reggel Párizsba, hogy vasárnap 19 órakor a világ egyik legerősebb csapatával, a PSG-vel megküzdjünk a győzelemért a BL 2. fordulójában. Gőzerővel készül csapatunk a csatára, amelynél ma edzéslesen jártunk.

AZ ÖSSZES HÍR