Bodó Ricsi keze sokszor lendült a magyar meccsen

Vissza
Bodó Ricsi keze sokszor lendült a magyar meccsen

Csapatunk szerdán Komlón szerepel a K&H férfi kézilabda ligában. Bodó Richárd kihagyta a magyar válogatott Eb-selejtezőit, nem játszott az oroszok ellen. Nehéz volt számára kívülről nézni a meccseket.

– Jól vagyok, sokat javult az állapotom, szerencsére sokat pihentem – kezdte a beszélgetést Bodó Richárd, csapatunk válogatott balátlövője. – A hasfalam húzódott meg, ezért maradtam Szegeden, és jártam kezelésekre.

Ricsi a sérülése miatt nem játszott a magyar válogatottban, így kihagyta az oroszok elleni Eb-selejtezőket.

– Szörnyű volt tévén nézni az első meccset, nem is emlékszem már rá, hogy mikor fordult elő ilyen velem. Vasárnap este már ott voltam Érden, és személyesen szurkoltam a srácoknak. Többször is lövésre lendült a kezem, nehéz volt kívülről megélni az egészet.

Szerdán Komlón játszunk a K&H férfi kézilabda ligában, majd jövő csütörtökön a Szkopje otthonában már BL-meccset vívunk.

– Egyelőre a szerdai bajnokira figyelünk. Vasárnap este találkoztam Szergej Gorbokkal, ő mondta, hogy nem sokára ismét összefutunk. „Jó ég! Tényleg mindjárt itt a meccs!” – mondtam neki. A Magyar Kupa-győzelem kellő önbizalmat kell, hogy adjon nekünk, nem szálltunk el tőle, de mindenképpen erőt ad a komoly BL-kihívásra.

Közeledik a húsvét, sok-sok család készül már az ünnepre.

– Mivel edzünk is, így munkával telik majd a húsvét. Jönnek rokonok hozzánk, így együtt leszünk az ünnepen. Nagyon jó volt az elmúlt néhány nap, kisfiammal, Bencével, és párommal, Vivivel is sokat lehettem, teljesen feltöltődtem, ami ebben az erőltetett menetben most számomra nagyon fontos volt.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.04.15.

TOVÁBBI HÍREK

2019
04/24
Itt Szkopje! Meccsre fel!

Szerda kora délután szerencsésen megérkezett csapatunk Szkopjéba, ahol csütörtök 20 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén lépünk pályára.

2019
04/24
All-star csapat: hat szegedire lehet voksolni a BL-ben

Elindult a szavazás a VELUX EHF Bajnokok Ligája mobil applikációjában a szezon legjobbjaira. Tíz kategóriában összesen 50 főre, köztük hat szegedire lehet voksolni.

AZ ÖSSZES HÍR