Az éjjel soha nem érhet véget

Vissza
Az éjjel soha nem érhet véget

Közel ezer szurkoló várta és ünnepelte a csapatot vasárnap este Szegeden, a Széchenyi téren. A hetedik Magyar Kupa-sikerünket szereztük meg Debrecenben.

"Az éjjel soha nem érhet véget!"  - énekelte közel ezer ember vasárnap este a Széchenyi téren. Ünnepeltünk, együtt, a MOL-PICK SZEGED-család. A hetedik Magyar Kupa-győzelmünket szereztük meg Debrecenben. Hatalmas volt az öröm, mindenki boldog volt.

Ami a Főnix csarnokban fogadott bennünket, arra nehéz szavakat találni. A kék tábor olyan lendületet adott nekünk, amely a meccs végéig kitartott. Jött az erő, jött a szeretet, ami nagyon fontos számunkra.

Köszönet és ezer hála érte. A meccs végi ünneplés pedig felejthetetlen. Klubunk történetében idegenben még egyetlen egyszer sem ünnepelt bennünket ilyen népes szurkolósereg. Tombolt mindenki, hatalmas volt az öröm, zúgott a "PICK SZEGED!" és a "Kupagyőztes" kiáltás. Ugrált mindenki a szektorokban, pörögtek a sálak.

Ünnepeltünk, mert megérdemeltük. Az élet azonban megy tovább, szép vissza gondolni a debreceni fináléra, de most már a soron következő feladatokra koncentrálunk, mert komoly kihívások várnak ránk.

 

Jegyzet: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.04.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

2024
04/15
Pénteken Veszprémben játszunk rangadót

Pénteken 20 órakor (élő: M4 Sport) a K&H férfi kézilabda ligában rangadót vívunk idegenben, a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR