Az éjjel soha nem érhet véget

Vissza
Az éjjel soha nem érhet véget

Közel ezer szurkoló várta és ünnepelte a csapatot vasárnap este Szegeden, a Széchenyi téren. A hetedik Magyar Kupa-sikerünket szereztük meg Debrecenben.

"Az éjjel soha nem érhet véget!"  - énekelte közel ezer ember vasárnap este a Széchenyi téren. Ünnepeltünk, együtt, a MOL-PICK SZEGED-család. A hetedik Magyar Kupa-győzelmünket szereztük meg Debrecenben. Hatalmas volt az öröm, mindenki boldog volt.

Ami a Főnix csarnokban fogadott bennünket, arra nehéz szavakat találni. A kék tábor olyan lendületet adott nekünk, amely a meccs végéig kitartott. Jött az erő, jött a szeretet, ami nagyon fontos számunkra.

Köszönet és ezer hála érte. A meccs végi ünneplés pedig felejthetetlen. Klubunk történetében idegenben még egyetlen egyszer sem ünnepelt bennünket ilyen népes szurkolósereg. Tombolt mindenki, hatalmas volt az öröm, zúgott a "PICK SZEGED!" és a "Kupagyőztes" kiáltás. Ugrált mindenki a szektorokban, pörögtek a sálak.

Ünnepeltünk, mert megérdemeltük. Az élet azonban megy tovább, szép vissza gondolni a debreceni fináléra, de most már a soron következő feladatokra koncentrálunk, mert komoly kihívások várnak ránk.

 

Jegyzet: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.04.08.

TOVÁBBI HÍREK

2019
04/24
Itt Szkopje! Meccsre fel!

Szerda kora délután szerencsésen megérkezett csapatunk Szkopjéba, ahol csütörtök 20 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén lépünk pályára.

2019
04/24
All-star csapat: hat szegedire lehet voksolni a BL-ben

Elindult a szavazás a VELUX EHF Bajnokok Ligája mobil applikációjában a szezon legjobbjaira. Tíz kategóriában összesen 50 főre, köztük hat szegedire lehet voksolni.

AZ ÖSSZES HÍR