Az éjjel soha nem érhet véget

Vissza
Az éjjel soha nem érhet véget

Közel ezer szurkoló várta és ünnepelte a csapatot vasárnap este Szegeden, a Széchenyi téren. A hetedik Magyar Kupa-sikerünket szereztük meg Debrecenben.

"Az éjjel soha nem érhet véget!"  - énekelte közel ezer ember vasárnap este a Széchenyi téren. Ünnepeltünk, együtt, a MOL-PICK SZEGED-család. A hetedik Magyar Kupa-győzelmünket szereztük meg Debrecenben. Hatalmas volt az öröm, mindenki boldog volt.

Ami a Főnix csarnokban fogadott bennünket, arra nehéz szavakat találni. A kék tábor olyan lendületet adott nekünk, amely a meccs végéig kitartott. Jött az erő, jött a szeretet, ami nagyon fontos számunkra.

Köszönet és ezer hála érte. A meccs végi ünneplés pedig felejthetetlen. Klubunk történetében idegenben még egyetlen egyszer sem ünnepelt bennünket ilyen népes szurkolósereg. Tombolt mindenki, hatalmas volt az öröm, zúgott a "PICK SZEGED!" és a "Kupagyőztes" kiáltás. Ugrált mindenki a szektorokban, pörögtek a sálak.

Ünnepeltünk, mert megérdemeltük. Az élet azonban megy tovább, szép vissza gondolni a debreceni fináléra, de most már a soron következő feladatokra koncentrálunk, mert komoly kihívások várnak ránk.

 

Jegyzet: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.04.08.

TOVÁBBI HÍREK

2019
07/21
Közel ezren nyitottuk meg a szezont

Népes szurkolótáborunkkal közösen nyitottuk meg a 2019-2020-as szezont ma délután az V. PICK-niken. Rengeteg fotó készült, temérdek autogramot kiosztottak játékosaink, de természetesen jókedvben sem volt hiány.

2019
07/21
Sajtótájékoztatón mutattuk be új játékosainkat

Megtartottuk szezonnyitó sajtótájékoztatónkat a szegedi Monster Downtownban. A sajtó képviselői megismerkedhettek új játékosainkkal, de az idény céljairól beszélt vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is.

AZ ÖSSZES HÍR