Megérkeztünk Debrecenbe

Vissza
Megérkeztünk Debrecenbe

Minden rendben van, bő három és fél órás utazást követően csapatunk és a szakmai stáb megérkezett Debrecenbe, ahol holnap 15.15-től a Magyar Kupa négyes döntőjének elődöntőjében a Balatonfüred ellen lépünk pályára.

Nem sokkal 19.30 után szerencsésen megérkeztünk debreceni szálláshelyünkre. Jó és zökkenőmentes utunk volt, a már megszokott módon, jókedvűen utazott a társaság.

A MOL-PICK SZEGED túl van a vacsorán, lassan mindenki visszahúzódik a szobájában, azonban most még a hotel halljában beszélgetnek a játékosok. Mivel egy helyen lakik a Magyar Kupa négyes döntőjén résztvevő mind a négy együttes, így sok ismerős üdvözölte egymást. 

Holnap 15.15-től következik az elődöntő. Az a Balatonfüred lesz az ellenfelünk, amelyet a bajnokságban idén már kétszer legyőztünk. Idegenben 37-29-re, az újszegedi sportcsarnokban pedig 33-22-re.

Lesz ideje az alvásra a fiúknak, Djordje Ignjatovics fiziterapeutánk menetrendszerű ébresztő kopogására egészen 8.30-ig kell majd várni. Reggeli után rövid séta a program, majd nem sokkal dél után indul csapatunk a Főnix Csarnokba.

A Balatonfüredi KSE - MOL-PICK SZEGED mérkőzést az M4 Sport Tv élőben közvetíti, míg a delmagyar.hu élő szöveges percről percre tudósítással jelentkezik a helyszínről. Csapatunk közösségi felületeit, friss fényképekért, videókért és részeredményekért lesz érdemes követni.

Közzétéve: 2019.04.05.

TOVÁBBI HÍREK

2019
04/24
Itt Szkopje! Meccsre fel!

Szerda kora délután szerencsésen megérkezett csapatunk Szkopjéba, ahol csütörtök 20 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén lépünk pályára.

2019
04/24
All-star csapat: hat szegedire lehet voksolni a BL-ben

Elindult a szavazás a VELUX EHF Bajnokok Ligája mobil applikációjában a szezon legjobbjaira. Tíz kategóriában összesen 50 főre, köztük hat szegedire lehet voksolni.

AZ ÖSSZES HÍR