Megérkeztünk Debrecenbe

Vissza
Megérkeztünk Debrecenbe

Minden rendben van, bő három és fél órás utazást követően csapatunk és a szakmai stáb megérkezett Debrecenbe, ahol holnap 15.15-től a Magyar Kupa négyes döntőjének elődöntőjében a Balatonfüred ellen lépünk pályára.

Nem sokkal 19.30 után szerencsésen megérkeztünk debreceni szálláshelyünkre. Jó és zökkenőmentes utunk volt, a már megszokott módon, jókedvűen utazott a társaság.

A MOL-PICK SZEGED túl van a vacsorán, lassan mindenki visszahúzódik a szobájában, azonban most még a hotel halljában beszélgetnek a játékosok. Mivel egy helyen lakik a Magyar Kupa négyes döntőjén résztvevő mind a négy együttes, így sok ismerős üdvözölte egymást. 

Holnap 15.15-től következik az elődöntő. Az a Balatonfüred lesz az ellenfelünk, amelyet a bajnokságban idén már kétszer legyőztünk. Idegenben 37-29-re, az újszegedi sportcsarnokban pedig 33-22-re.

Lesz ideje az alvásra a fiúknak, Djordje Ignjatovics fiziterapeutánk menetrendszerű ébresztő kopogására egészen 8.30-ig kell majd várni. Reggeli után rövid séta a program, majd nem sokkal dél után indul csapatunk a Főnix Csarnokba.

A Balatonfüredi KSE - MOL-PICK SZEGED mérkőzést az M4 Sport Tv élőben közvetíti, míg a delmagyar.hu élő szöveges percről percre tudósítással jelentkezik a helyszínről. Csapatunk közösségi felületeit, friss fényképekért, videókért és részeredményekért lesz érdemes követni.

Közzétéve: 2019.04.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR