Üzenj a csapatnak a Magyar Kupa döntőre

Vissza
Üzenj a csapatnak a Magyar Kupa döntőre

Április 6-án és 7-én Debrecen lesz a házigazdája a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének. Szurkolóink a vasárnapi Plock elleni hazai BL-meccs előtt videóüzenetet küldhetnek a csapatnak.

Klubunk és a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület arra invitálja szurkolóinkat, hogy vasárnap  15.30 és 16.30 között üzenjenek a csapatnak a debreceni Magyar Kupa négyes döntőjére.

Egy vagy akár több lelkesítő mondatot kérünk, amit természetesen mindenki viszontláthat majd a különböző közösségi oldalainkon. Ezzel is szeretnénk lendületet adni a fiúknak.

Jó idő esetén a csarnok előtt, ha rosszabb az időjárás, akkor a sportcsarnok területén - erről értesítünk mindenkit, hogy pontosan hol - találhatják meg a kamerát.

Várunk mindenkit! Csak előre! Gyerünk #kékek! Hajrá MOL-PICK SZEGED!

Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.03.26.

TOVÁBBI HÍREK

2019
07/21
Közel ezren nyitottuk meg a szezont

Népes szurkolótáborunkkal közösen nyitottuk meg a 2019-2020-as szezont ma délután az V. PICK-niken. Rengeteg fotó készült, temérdek autogramot kiosztottak játékosaink, de természetesen jókedvben sem volt hiány.

2019
07/21
Sajtótájékoztatón mutattuk be új játékosainkat

Megtartottuk szezonnyitó sajtótájékoztatónkat a szegedi Monster Downtownban. A sajtó képviselői megismerkedhettek új játékosainkkal, de az idény céljairól beszélt vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is.

AZ ÖSSZES HÍR