Üzenj a csapatnak a Magyar Kupa döntőre

Vissza
Üzenj a csapatnak a Magyar Kupa döntőre

Április 6-án és 7-én Debrecen lesz a házigazdája a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének. Szurkolóink a vasárnapi Plock elleni hazai BL-meccs előtt videóüzenetet küldhetnek a csapatnak.

Klubunk és a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület arra invitálja szurkolóinkat, hogy vasárnap  15.30 és 16.30 között üzenjenek a csapatnak a debreceni Magyar Kupa négyes döntőjére.

Egy vagy akár több lelkesítő mondatot kérünk, amit természetesen mindenki viszontláthat majd a különböző közösségi oldalainkon. Ezzel is szeretnénk lendületet adni a fiúknak.

Jó idő esetén a csarnok előtt, ha rosszabb az időjárás, akkor a sportcsarnok területén - erről értesítünk mindenkit, hogy pontosan hol - találhatják meg a kamerát.

Várunk mindenkit! Csak előre! Gyerünk #kékek! Hajrá MOL-PICK SZEGED!

Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.03.26.

TOVÁBBI HÍREK

2019
04/25
Juan Carlos Pastor: fontos az első meccs

Csapatunk ma 20 órakor a férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének az első meccsén az észak-macedón Vardar Szkopje otthonában lép pályára. Edzőnkkel, Juan Carlos Pastorral beszélgettünk.

2019
04/24
Itt Szkopje! Meccsre fel!

Szerda kora délután szerencsésen megérkezett csapatunk Szkopjéba, ahol csütörtök 20 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR