Misterrel hangolunk a Plock ellen

Vissza
Misterrel hangolunk a Plock ellen

Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a lengyel Orlen Wisla Plock otthonában lépünk pályára. Csapatunk mesterével, Juan Carlos Pastorral hangolunk.

– Jön az idény első komoly feladata, méghozzá a Bajnokok Ligájában. Mit vár az első plocki meccstől?

– Most jön el az a pillanat, amikor egyenes kieséses rendszerben folytatódik tovább a BL. Két meccs vár ránk, úgy gondolom, hogy a legfontosabb az első lesz. Kemény meccset kell játszanunk Plockban, egy pillanatig nem gondolhatunk arra, hogy a visszavágó Szegeden van, és akkor majd minden rendben lesz. Ha az első összecsapás nem sikerül jól, akkor iszonyatosan nehéz lesz a második. A kulcs az, hogy a saját játékunkat hozzuk a meccsen, azt játszuk, amit mi szeretnénk, jó és hatékony védekezés után egyszerű, lerohanásból szerzett gólokat lenne jó szerezni. Tisztában vagyunk vele, hogy nem szabad labdát veszítenünk, mert ebből a lengyelek is gyorsan indulnak.

– Hogy telt a hét? Mennyire volt elégedett eddig az edzésmunkával?

– Jól dolgoztak a fiúk! Szeretem az ilyen heteket, ekkor rengeteget edzhetünk, készülhetünk a következő meccsre. Azok a játékosok, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, azok is kiválóan dolgoztak, sokat léptek előre. Ez a jövőben nagy segítség lesz. Napról napra jobbak voltunk, ez mindenképpen örömteli.

– Mi az erőssége a Plocknak?

– Agresszív, kemény csapat. Végig nyomás alá helyezi az ellenfelet. Remek lövőkkel rendelkeznek, akik kiváló formában játszanak. A gyorsaságukat már említettem, így izgalmas meccsre számítok.

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.03.22.

TOVÁBBI HÍREK

2019
07/21
Közel ezren nyitottuk meg a szezont

Népes szurkolótáborunkkal közösen nyitottuk meg a 2019-2020-as szezont ma délután az V. PICK-niken. Rengeteg fotó készült, temérdek autogramot kiosztottak játékosaink, de természetesen jókedvben sem volt hiány.

2019
07/21
Sajtótájékoztatón mutattuk be új játékosainkat

Megtartottuk szezonnyitó sajtótájékoztatónkat a szegedi Monster Downtownban. A sajtó képviselői megismerkedhettek új játékosainkkal, de az idény céljairól beszélt vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is.

AZ ÖSSZES HÍR