Jegyvásárlás az MK négyes döntőre

Vissza
Jegyvásárlás az MK négyes döntőre

Április 6-án és 7-én Debrecenben rendezik meg a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét. A kétnapos eseményre szurkolóink Szegeden, a PICK-irodán péntekig (március 22.) igényelhetnek kedvezményes (6000 forint) bérletet.

Hétfőn este kiderült, hogy a debreceni Magyar Kupa elődöntőjében a MOL-PICK SZEGED csapata a Balatonfüred ellen csatázik, másnap a helyosztókat rendezik. A kétnapos eseményre kedvezményesen, 6000 forintért lehet bérletet vásárolni, amellyel a négyes döntő minden meccsét megnézhetik. Fontos információ, hogy nem lesz napijegy!

Aki szeretne velünk együtt szurkolni, az péntekig (14 óra) - eddig tudunk kedvezményes bérletet biztosítani - minden munkanap 8-16-ig a Pick Kézilabda Zrt. irodáján, a 6720, Szeged, Deák Ferenc utca 28-30. szám alatt, Szanka Évánál igényelhetnek bérletet.

Vidéki szurkolóink az Eva.Szanka@pickhandball.hu email-címen, vagy a +36 30/3374548-os telefonszámon jelentkezhetnek.

Az MK-döntőt a hat éven aluliak ingyen nézhetik meg.

Közzétéve: 2019.03.19.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR