Szerencsét hozott a Lexus-kulcs

Vissza
Szerencsét hozott a Lexus-kulcs

Remek győzelmet arattunk tegnap délután, 25–23-ra nyertünk a K&H liga 20. fordulójában a Veszprém ellen. A mérkőzés előtt csapatkapitányunk és elnökünk jelképesen megkapta a Lexus Szegedtől új autóink kulcsait.

Több éves hagyomány a MOL-PICK SZEGED-nél, hogy egy nagy rangadó előtt kapják meg a játékosok és a szakmai stáb új szolgálati gépjárműveiket, amelyeket idén a Tatabánya elleni meccs előtt vettünk át a Lexus Szeged márkakereskedésében.

A Telekom Veszprém elleni mérkőzés előtt jelképesen csapatkapitányunknak, Jonas Källmannak, és a Pick Kézilabda Zrt. elnökének, Dr. Szűcs Ernő Péternek nyújtott át egy óriás kulcsot László Richárd, a Toyota Central Europe magyarországi vezetője, valamint Kovács Péter, a Lexus Szeged ügyvezető tulajdonosa, miközben a pálya közepén szurkolóink klubunk és a Lexus zászlóit lengették.

Kovács Péter csapatunk lelkes szurkolója. Ő végezhette el a kezdődobást, és mivel mi kezdtünk, Bánhidi Bencének passzolhatta a labdát. A siker nem maradt el, 25–23-ra legyőztük a Veszprémet, így továbbra is veretlenül állunk az NB I-es tabella élén.

A mérkőzés előtt köszöntöttük a Magyar Kézilabda Szövetség által a 2018-ban az Év légiósának választott Marin Segót, valamint az Év kézilabdázóját, Bodó Richárdot. A különdíjakat Dr. Szűcs Ernő Péter adta át játékosainknak.

 

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.03.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR