Pastor: a szurkolók a klub fontos részei

Vissza
Pastor: a szurkolók a klub fontos részei

Vasárnap 13.45-kor a K&H férfi kézilabdaligában a Telekom Veszprém együttesét fogadjuk. Jön a rangadó! Mesterünkkel, Juan Carlos Pastorral hangolunk a derbire.

– Jön az a meccs, amit mindenki vár. Mit vár a Veszprém elleni hazai rangadótól?
– Tisztában vagyok és vagyunk azzal, hogy jobbnak kell lennünk, mint amit ebben az évben mutattunk. A védekezésünk sokat fejlődött, ebben rengeteget léptünk előre. Támadásban kell javulnunk, nem szabad annyi labdát veszítenünk, mint az előző meccseken.  Ez az összecsapás kiváló alkalom arra, hogy megnézzük, hol tartunk, mert a szezon végére kell csúcsformában lennünk.

– A Veszprémet az elveszített bajnoki döntőért és az őszi idegenbeli sikerünkért biztos, hogy fűti majd a visszavágás reménye. 
– Ezeket a meccseket mi, és ők is megakarják nyerni. Minden ilyen rangadó fontos. Most találkozunk másodjára, és ezen kívül még lesz biztos három, amikor farkasszemet nézünk egymással. Mindenki győzelemre hajt minden találkozón, így vasárnap is csak ez lehet a célunk.

– Mennyire friss a csapat? Végre csak heti egyszer kell meccset játszani!
– Jól jön ez az időszak, úgy gondolom, hogy leginkább mentálisan fáradtunk el, így most van időnk visszaállni az ideális állapotra. Fizikálisan is tudtunk készülni, ez is fontos része a felkészülésnek. Végre van időnk készülni, elemezni, gyakorolni, így biztos vagyok benne, hogy ez majd látszik a játékunkon is, jól játszunk majd a mérkőzéseken. Fontos időszak következik, minden meccs tétmeccs. Szerencsére ebben az időszakban a játékosok is odateszik magukat, tudják, hogy mi tét.

– Telt ház lesz, ez nem volt kérdés. Mit üzen a szegedi szurkolóknak?
– Amit a szegedi szurkolók nekünk teremtenek, azért csakis a köszönet jár. Említettem a tétmeccseket, most rengeteget tudnak segíteni, mert nincs hibára lehetőség. Fontos, hogy velünk legyenek, akkor is amikor nem megy a csapatnak, mert ekkor segítenek, hogy visszajöjjünk a meccsbe. Amikor pedig jól megy, akkor pedig olyan lendületet adnak, hogy könnyedén megnyerjük a meccset. Minden szegedi szurkolóra nagy szükségünk lesz, nekünk ők a hátterünk, a klubunk fontos részei.

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.03.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR