Stanislav Kaspárek: Öröm Szegeden játszani

Vissza
Stanislav Kaspárek: Öröm Szegeden játszani

Csapatunk 2021-ig meghosszabbította szerződését Stanislav Kaspárekkel. A cseh válogatott jobbátlövő remekül érzi magát nálunk, tudja, hogy még sokat kell dolgoznia azért, hogy meghatározó tagja legyen a csapatnak.

– Azért igazoltam Szegedre, hogy fejlődjek, jobb legyek, játszhassak a Bajnokok Ligájában – kezdte a beszélgetést Stanislav Kaspárek, csapatunk jobbátlövője, akivel 2021-ig meghosszabbítottuk a szerződést. – Tudom, még rengeteg munka vár rám. Nem könnyű megtanulni azt a rendszert, amit játszunk. Sok energiát kell ebbe belefektetni. Én odateszem magam, mert komoly céljaim vannak a csapattal, és ennek megvalósításához szeretnék hozzájárulni.

Stanislav Kaspárek az elmúlt nyáron érkezett hozzánk a Balatonfüred csapatától. Eddig 16 meccsen lépett pályára a K&H férfi kézilabdaligában, és 42 gólt szerzett. A VELUX EHF Bajnokok Ligájában eddig négy gólt dobott, az első találatait a szlovén Celje ellen szerezte.

– Az első időszak nagyon nehéz volt. Szerencsére olyan társaim vannak, akik rengeteget segítettek. Sokszor jönnek oda, és mondják, hogy a mi a helyes, mit kell csinálnom. Így sokkal könnyebb edzeni, ha tudod, hogy a játékostársaid melletted állnak. Sok kiváló kézilabdás alkotja a keretet, hihetetlen, micsoda klasszisokkal játszom együtt. Rengeteg mindent tanulhatok tőlük. És ami a garancia a fejlődésemre, az Juan Carlos Pastor és ami Szegeden körülveszi a kézilabdát. Öröm itt játszani, öröm pályára lépni, csak a kézilabdára kell koncentrálnom. A szurkolóink pedig fantasztikusak, árad felőlük a szeretet, ami mindig erőt ad. Ez nagy dolog egy sportoló életében, köszönöm, hogy ezt megélhetem.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.03.13.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/21
BL-lázban Dean Bombaccsal (3. rész)

Csapatunk vasárnap 16 órakor a lengyel Orlen Wisla Plock otthonában csatázik a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. BL-lázban égünk, Dean Bombaccal beszélgettünk.

2019
03/21
Jegyek a Plock elleni hazai meccsre

Kevesebb lengyel szurkoló érkezik a MOL-PICK SZEGED-Orlen Wisla Plock Bajnokok Ligája-mérkőzésre, így a jegymester.hu oldalra újabb jegyek kerültek fel.

AZ ÖSSZES HÍR