Fokozzuk a tempót a rangadóra

Vissza
Fokozzuk a tempót a rangadóra

Vasárnap 13.45-kor a K&H férfi kézilabdaliga csúcsrangadója következik. Csapatunk hazai pályán fogadja a nagy riválist, a Telekom Veszprém együttesét.

„Jólesett kicsit pihenni, feltöltődni, régen volt ilyen, hogy másfél napig nem kellett edzeni!” – mondták többen a kedd délelőtti edzés előtt. A szombati bajnoki után vasárnap mindenki a családja körében töltötte a szabadnapot, hétfőn pedig csak azoknak kellett komolyabban mozogniuk, akik kevesebbet vagy egyáltalán nem játszottak a Bányász ellen.

Jó hír a kékhíveknek, hogy Jonas Källman már ekkor a társakkal tréningezett, úgy nyomta a Bubori Kornél erőnléti edző által előírt fekvőtámaszokat, mintha a múlt héten nem fájt volna a háta.

A többiek is rendesen megizzadtak, sok futás szerepelt a programban.

Kedden is pörgős volt az edzés. Elég volt a srácokra pillantani a kezdéskor, amikor egy kört alkotva hallgatták a mestert, Juan Carlos Pastort. Mindenkiről az elszántság sugárzott, nem kellett igazán senkit sem motiválni, hiszen vasárnap következik a rangadó, az a csata, ami mindig különleges: a MOL-PICK SZEGED–Telekom Veszprém összecsapás.

Szerencsére mindenki rendben, így teljes a keretünk. Ma nem volt videózás, az igazi taktikai felkészülés csütörtöktől kezdődik. Ekkor a foglalkozások előtt minden játékos a kis füzetével érkezik az ellenfél feltérképezésére. Ebbe jegyzetelnek a fiúk, a Mister minden meccsre alaposan felkészíti őket. Minden apró lépésre, helyezkedésre, védekezésre, támadásra felhívja a figyelmet. Ezután a tréningen következik ennek a begyakorlása.

„Tempó! Tempó! Tempó!” – szólt az edzői hang a mai tréningen. Bizony, ezt fokozni kell, mert komoly meccsek, komoly kihívások várnak ránk. Menni előre, hajtani a győzelmek felé!

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

Közzétéve: 2019.03.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR