Rangadó lázában égünk

Vissza
Rangadó lázában égünk

Csapatunk vasárnap 13.45-kor rangadót vív a K&H férfi kézilabda ligában, hazai pályán a nagy rivális Telekom Veszprém ellen csatázunk.

Ez a hét egészen más, mint a többi. Más, mert jön a Szeged–Veszprém párharc, amit mindig mindenki vár.
Vasárnap 13.45-kor (élő: M4 Sport) hazai pályán fogadjuk a nagy riválist. Ilyenkor mindenkinek hevesebben dobog a szíve, számolja vissza a napokat, izgalomban éli az életét.

Nem kérdés, hogy csordultig telik majd a csarnok, minden jegy elfogyott, népes vendégtábor érkezik majd hozzánk, így a hangulatra nem lehet majd panasz.

Nekünk hétközben nem lesz meccsünk, így gőzerővel készülhetünk a derbire. Ellenfelünk kedden idegenben, a Tatabánya otthonában játszik majd Magyar Kupa-mérkőzést. Tét a négyes döntőbe jutás.

Szombaton 25–25-ös döntetlent játszottunk a K&H férfi kézilabda ligában, ez volt az első pontvesztésünk, de továbbra is veretlenek vagyunk. 21 meccsen 20-szor nyertünk és egy „ikszünk” van, magabiztosan vezetjük a bajnokságot.

Csapatunkból Jonas Källman hátsérülése lassabban gyógyul a vártnál, de minden esély megvan arra, hogy pályára lépjen vasárnap.

Hétfőn, kedden és szerdán egy-egy edzés szerepel a programban, csütörtökön tréningezünk kétszer. Pénteken és szombaton délelőtt lesz foglalkozásunk, majd a meccs előtti éjszakát közösen tölti a csapat egy Szeged melletti szállodában.

Mindenki kettőzött erővel és akarattal készül, mert a Szeged–Veszprém párharc mindig különleges.
Mi is készülünk, a héten interjút olvashatnak majd Balogh Zsolttal, Mirko Aliloviccsal és Juan Carlos Pastorral.

Közösségi oldalainkon (Facebook, Instagram, Twitter) friss hírekkel, fotókkal és videókkal jelentkezünk.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

Közzétéve: 2019.03.11.

TOVÁBBI HÍREK

2019
05/19
Szerdán jegyárusítás a döntő szegedi meccsére

Csapatunk bejutott a bajnoki döntőbe. A szegedi visszavágóra, amit május 26-án (vasárnap) 18 órakor rendeznek, szerdán (május 22.) 15 órától lesz jegyárusítás az újszegedi sportcsarnokban.

2019
05/18
Először nyertünk nemzetközi kupát 2014-ben

2014. május 18. aranybetűkkel íródott be klubunk történelemkönyvébe. Berlinben megnyertük az EHF-kupát. Az ötéves évforduló alkalmából emlékezünk nem mindennapi a négyes döntőre.

AZ ÖSSZES HÍR