Jegyek a Plock elleni BL-mecsre

Vissza
Jegyek a Plock elleni BL-mecsre

Mától elővételben, a jegymester.hu oldalon már megvásárolhatók a MOL-PICK SZEGED–Orlen Wisla Plock Bajnokok Ligája-mérkőzésre a belépők.

Március 24-én (vasárnap) 16 órakor idegenben kezdünk a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. A legjobb nyolc közé jutásért zajló párharc első meccsét a lengyel Orlen Wisla Plock otthonában vívjuk. Erre a találkozóra a szurkolóink majd Szegeden – egyelőre még pontos információt nem kaptunk a jegyárakról Lengyelországból – tudnak belépőt vásárolni.

Mától viszont a március 31-én (vasárnap) 17 órakor kezdődő visszavágóra a jegymester.hu oldalon megkezdődik a belépők árusítása.

A jegyárak a következők:
Hosszú oldali ülő: 11990 forint
Kapu mögötti ülő: 9590 forint
Állójegy: 7190 forint

Közzétéve: 2019.03.11.

TOVÁBBI HÍREK

2019
07/21
Közel ezren nyitottuk meg a szezont

Népes szurkolótáborunkkal közösen nyitottuk meg a 2019-2020-as szezont ma délután az V. PICK-niken. Rengeteg fotó készült, temérdek autogramot kiosztottak játékosaink, de természetesen jókedvben sem volt hiány.

2019
07/21
Sajtótájékoztatón mutattuk be új játékosainkat

Megtartottuk szezonnyitó sajtótájékoztatónkat a szegedi Monster Downtownban. A sajtó képviselői megismerkedhettek új játékosainkkal, de az idény céljairól beszélt vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is.

AZ ÖSSZES HÍR