Juan Carlos Pastor: kemény időszak következik

Vissza
Juan Carlos Pastor: kemény időszak következik

Csapatunk szombaton a K&H férfi kézilabdaligában a Grundfos Tatabánya KC otthonában lép pályára. Rangadót vívunk. Juan Carlos Pastorral hangolunk a meccsre.

Kemény sorozat kezdődik, jönnek a rangadók, a komoly feladatok számunkra. A K&H férfi kézilabdaliga alapszakaszában fokozódnak a izgalmak, komoly meccsek várnak ránk. Máris itt az első, szombaton 18 órakor a harmadik helyen álló Grundfos Tatabánya KC otthonában szerepelünk.

– Jó és kemény meccsre számítok – kezdte a beszélgetést a MOL-PICK SZEGED vezetőedzője, Juan Carlos Pastor. – Tatabányán remek közönség van, kiváló hangulatot teremtenek, és a csapat is remek játékerőt képvisel. Mindig nehéz és izgalmas meccset játszunk. Felkészültünk, a héten sokat edzettünk, csak erre a találkozóra koncentráltunk.

Eddig 20 meccset vívtunk az NB I-ben, és mind a 20-at megnyertük, egyedüli csapatként veretlenek vagyunk, vezetjük a bajnokságot. 

– Jól dolgoztak a fiúk, gyakoroltunk olyan elemeket is, amelyek újak lesznek. Fokoznunk kell a tempót. Tetszett, hogy egyre nagyobb ritmusban játszottunk az edzéseken. Ez fontos lesz a Tatabánya ellen, mert a hazai védelem kőkemény, nekünk mindenre gyorsan kell reagálnunk. Meccsről meccsre léptünk előre, most is ezt kell tennünk. Biztos, hogy végig a legerősebb csapat szerepel majd. Az mindenképpen erőt ad, hogy népes szegedi szurkolótábor segít bennünket. Ez mindig csodás érzés, ha tudod, hogy azok, akik érted rajongnak, mögötted állnak. Együtt biztos vagyok benne, hogy sikerül győztesen hazatérnünk – zárt bizakodóan trénerünk.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.03.08.

TOVÁBBI HÍREK

2020
06/06
Teljes az NB I-es mezőny, szeptemberben start

Szeptemberben újból 14 csapattal rajtol el a K&H férfi kézilabda liga.

2020
06/05
Gém Zoltánra emlékezünk

Klubunk az egykori kiváló vízilabdázóra, üzletemberre, dalszövegíróra, Gém Zoltánra emlékezik. Az általa írt „Ma elindulunk” számmal indítjuk minden idényünket.

AZ ÖSSZES HÍR