A Lexus ad nekünk új lendületet

Vissza
A Lexus ad nekünk új lendületet

Csapatunk szerdán kora délután a Lexus Szegedben vehette át az új gépkocsikat. Immár hét éve vagyunk kapcsolatban a támogatónkkal.

Szikrázó napsütés fogadta csapatunkat a Lexus Szeged bejáratánál, ahol katonás sorban álltak a már felmatricázott Lexusok. Támogatónk várta a keretet, a szakmai stábot. Hétéves kapcsolat a miénk.

László Richárd, a Lexus és a Toyota országigazgatója: – Óriási lépés számunkra is, hogy nyolcadik évébe fordul az együttműködésünk a MOL-PICK SZEGED-del. Először Toyota Aurisokkal segítettük a csapatot. Akkor háromezer autót értékesítettünk évente, köztük 120 Lexust, míg most 12 ezer gépjármű közül nyolcszáz Lexus. Mi és a csapat is hatalmasat fejlődtünk az elmúlt esztendőkben. Hisszük, hogy ezek a remek és megbízható autók segítik majd a játékosok felkészülését. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy hibrid elektromos hajtású autókkal közlekedik a csapat, így óvják, védik a szegedi levegőt. A Toyota cégcsoport számára egyre fontosabb a sporttámogatás, valamint az olimpiai törekvés. A legjobb termékeinkkel a legjobb csapatot támogatjuk.

Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatósági elnöke: – A rendezvény előtt beszélgettünk, és arra jutottunk, hogy ez lesz a hetedik ilyen eseményünk. Nehéz ilyenkor már bármi újat mondani a köszöneten túl. Hetedik esztendeje járok Lexusszal, nagyon elégedett vagyok a márkával. Büszkeséggel tölt el, hogy immár a csapat is ilyen autóba ülhet, bízom benne, hogy ez a gyümölcsöző kapcsolat még nagyon sokáig tart. Köszönjük a támogatást, igyekszünk megszolgálni.

Kárpáti László, a Lexus Magyarország vezetője: – Másfél éve indult be Szegeden az európai mércével is sikeres üzlet, a Lexus-értékesítés, amely egy prémium autómárka. A legzöldebb, a leginnovatívabb. Nagyon örülök, hogy ilyen járművel tudjuk támogatni a MOL-PICK SZEGED-et, biztos vagyok benne, hogy ez is hozzájárul majd a csapat még jobb teljesítményéhez.

Kovács Péter, a Lexus Szeged tulajdonosa: – Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy második éve már Lexus-márkakereskedésünk is van Szegeden. A sport mellett a kultúra iránt is elkötelezettek vagyunk, a Szegedi Nemzeti Színházzal is együttműködünk. Ahogyan a szegedi játékosok járnak az utakon, minél több leendő vásárlónk szembesülhet autóinkkal. Reméljük, a Toyotáról Lexusra váltás még jobban motiválja majd a csapatot, mert ez egy kimagasló prémium szolgáltatást nyújtó gépkocsi. Bízunk benne, hogy erőt, lendületet ad ez az autópark a MOL-PICK SZEGED-nek.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

 

Közzétéve: 2019.03.06.

TOVÁBBI HÍREK

2019
05/19
Szerdán jegyárusítás a döntő szegedi meccsére

Csapatunk bejutott a bajnoki döntőbe. A szegedi visszavágóra, amit május 26-án (vasárnap) 18 órakor rendeznek, szerdán (május 22.) 15 órától lesz jegyárusítás az újszegedi sportcsarnokban.

2019
05/18
Először nyertünk nemzetközi kupát 2014-ben

2014. május 18. aranybetűkkel íródott be klubunk történelemkönyvébe. Berlinben megnyertük az EHF-kupát. Az ötéves évforduló alkalmából emlékezünk nem mindennapi a négyes döntőre.

AZ ÖSSZES HÍR