A Källman famíliai is Toyotával közelekedik

Vissza
A Källman famíliai is Toyotával közelekedik

Jonas Källman, a Pick Szeged svéd légiósa csütörtök délután átvehette a Pick Szeged lógójával felmatricázott Toyota gépkocsiját. Az ünnepélyes kulcsátadásra elkísérte felesége, Sara és kisfia, Liam is.

Egy felmatricázott Toyota Auris Touring Sport kombi kulcsát vehette át február 13-án, délután, a Kovács Autóház Kft. Dorozsmai úti márkakereskedésében csapatunk svéd balszélsője, Jonas Källman. A sportos kivitelű, igazi családi autót Kovács Mária, a cég ügyvezető igazgatója adta át az olimpiai ezüstérmes kézilabdázónak és feleségének.

A Pick Szeged vezetősége – partnerével, a Toyota Hungary Kft-vel közösen - egy olyan, „kombis fazonú” Toyotában gondolkodott, amely megfelel egy 3 fős család igényeinek. Éppen ezért voksolt a Toyota Auris 1,6-os kombi mellett, mert ez az átgondolt tervezésű, jó menetstabilitású, hatsebességes, nagy belső- és csomagtérrel rendelkező autó minden szempontból praktikus egy kisgyermekes családnak.

A gépkocsi hivatalos átadását követően a szegedi márkaszerviz szakemberei tájékoztatták Källmant az autó paramétereiről, és adtak néhány hasznos tanácsot a kocsi vezetésével kapcsolatban. A rövid dokumentációt követően a család kipróbálta az új szerzeményt, és a próbautat követően a Pick balszélsője elégedetten nyilatkozott:

- Nagyon örülök ennek az autónak, hiszen megkönnyíti a mindennapi közlekedésünket. Az én magasságommal nem egyszerű kényelmes autóra bukkanni, de ez a Toyota minden szempontból megfelel az elvárásaimnak. Amikor édesapám és a testvérem eljött a Nantes elleni meccsünkre, és kölcsön kaptunk egy ilyen kombit, már akkor beszéltük: milyen jó, hogy három, ilyen szép szál legény is kényelmesen elfér ebben az autóban. Örülök, hogy használhatom.

A svéd válogatott kézilabdázó ezüstszínű Toyota Auris kombijának motorháztetején a játékos mezszáma, a nyolcas, valamint KÄLLMAN felirat olvasható.

- Szeberényi Klára - 

Közzétéve: 2014.02.14.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/19
Utánpótlásunk is lezárta a szezont

Évek óta hagyomány klubunknál, hogy a szezon végén utánpótlás csapataink, játékosaink, edzőink és a szülők együtt, közösen zárják le a hosszú, sikeres idényt.

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

AZ ÖSSZES HÍR