Itthon vagyunk! Ma edzés, készülünk a Gyöngyös ellen

Vissza
Itthon vagyunk! Ma edzés, készülünk a Gyöngyös ellen

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata 26-23-ra nyert az IFK Kristianstad otthonában, az EHF-kupa C csoportjában. Szombaton 16 órakor az NB I-ben Gyöngyösön lépünk pályára.

Korán kelt a Pick, hajnal ötkor volt ébresztő. 5.36-kor indult a busz Kristianstadból, majd sűrű hóesésben értük el Koppenhágát, ahonnan repülővel folytatta az útját a csapat Budapestig. Érdekesség, hogy a repülőn volt wifi, amit a legtöbb játékos ki is használt.

Szerencsére mindenki megúszta sérülés nélkül a svédországi összecsapást. Csapatunk zsinórban 25. sikerét (26-23) könyvelhette el. Haza érkezés után Juan Carlos Pastor edzést vezényel a fiúknak. Futás, és kondizás szerepel a programban.

Szombat 16 órakor Gyöngyösön lépünk pályára a férfi kézilabda NB I-ben. A meccset a Sport Klub élőben közvetíti, a delmagyar.hu online tudósításban számol be.

A szerda esti győzelmet Juan Carlos Pastor Pióker Sándornak ajánlotta, hogy gyógyuljon meg, mert nagyon hiányzik a csapatnak.

A Pick Szeged gyúrója a Sebészeti Klinika mellkassebészetén lábadozik. Gyúrónk elérzékenyült a gesztustól:

"Nagyon meghatódtam…biz’ Isten, még a könnyem is kicsordult. Tündéri, aranyos ember, akit nagyon szeretek. Minden edzővel jóban voltam, de Pastor egy egészen különleges ember, nagyon jólelkű. Öröm és megtiszteltetés vele együtt dolgozni. És, hogy egy ilyen fontos meccs után én jutottam az eszébe…köszönöm."

Közzétéve: 2014.02.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR