Idén először itthon a BL-ben

Vissza
Idén először itthon a BL-ben

Csapatunk vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a 12. fordulóban az ukrán bajnok Motor Zaporizzsját fogadja. 2019-ben először játszunk hazai pályán.

Utoljára 2018 novemberében játszottunk hazai pályán Bajnokok Ligája-meccset. Azóta eltelt több mint két hónap, így a MOL-PICK SZEGED szurkolók ki vannak éhezve a nemzetközi meccsre. Nem kell már sokat várniuk, vasárnap 17 órakor a B csoport 12. fordulójában az ukrán Motor Zaporizzsját fogadjuk.
 

Háromból három

Eddig háromszor találkoztunk az ukrán bajnok Motor Zaporizzsjával. Remek a mérlegünk velük szemben, hiszen eddig mindig nyertünk ellenük. Az eddigi meccsek, 2014. szeptember 28.: MOL-PICK SZEGED-Motor Zaporizzsja 27-26 (13-11), 2014. november 26.: Motor Zaporizzsja-MOL-PICK SZEGED 25-29 (12-16), 2018. szeptember 30.: Motor Zaporizzsja-MOL-PICK Szeged 31-32 (12-19)

Lendületben maradni

Remekül indult az év, a magyar bajnokságban kétszer nyertünk, majd 2019 első BL-összecsapásán, Celjében 29-28-ra diadalmaskodtunk. A lendület megmaradt, kedden este már az ünnepelhettük, hogy ott leszünk a debreceni Magyar Kupa négyes döntőjében. A szlovén bajnok elleni siker azt jelentette, hogy a B csoport második helyénél rosszabb pozícióban nem végezhetünk. Amióta ilyen a VELUX EHF Bajnokok Ligája lebonyolítása, azóta nem végeztük ilyen előkelő helyen, még sohasem jutottunk tovább másodikként.

Jutalmazzuk a Jó tanuló, Jó sportoló fiatalokat

Számunkra fontos az utánpótlás. Nemcsak az, hogy minél ügyesebben kézilabdázzanak, hanem az is, hogy a sport mellett jól tanuljanak. Ismét pályázatot hirdettünk a Jó tanuló, jó sportoló díjra. Minden korosztályból egy győztest hirdetünk, de büszkék vagyunk rá, hogy ennél jóval több pályázat érkezett. A pályára szólítjuk majd a fiatalokat a MOL-PICK SZEGED-Motor Zaporizzsja összecsapás előtt, akik ekkor vehetik át majd a jutalmukat.
 

Kecskeméten landolnak

Az ukránok szombaton érkeznek Magyarországra. Kecskeméten landolnak, különgéppel repülnek hozzánk. Előzetes információk szerint 50 Motor-szurkoló érkezik, ők busszal kelnek útra, és teljesítik a nem kis távolságot.
 

Jegyárusítás

Pénteken 15-től 18 óráig az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában lesz jegyárusítás. Ülő- és állójegyeket is árusítunk.

Hangolunk a meccsre

Szurkolóink megszokhatták, hogy közösségi oldalaink kiemelt figyelmet szentelnek minden meccsnek. Most is így lesz, érdemes lesz figyelni Facebook-, Instagram- és Twitter-oldalainkat, videókkal, fotókkal, friss hírekkel jelentkezünk. A vasárnapi meccset megszokott módon a Sport 1 TV adja.
 
Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.02.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR