Tét Debrecen: MK-negyeddöntőt játszunk itthon

Vissza
Tét Debrecen: MK-negyeddöntőt játszunk itthon

Vasárnap este szenzációs győzelmet arattunk Celjében, ma hajnalban érkezett haza csapatunk. Pihenésre nincs idő, holnap 17 órakor már a Magyar Kupa négyes döntőjébe kerülésért lépünk pályára a Mezőkövesd ellen az újszegedi sportcsarnokban.

Sorozatban negyedszer a debreceni Főnix-csarnokban rendezik meg 2019-ben a férfi Magyar Kupa négyes döntőjét április 6-7-én. Ahhoz, hogy ismét ott legyünk, holnap 17 órától a Mezőkövesdet kell legyőznünk. A továbbjutás ezen az egy mérkőzésen dől el.

A mezőkövesdiek két fordulóval ez előtt csatlakoztak a Magyar Kupa küzdelmeihez. Előbb Orosházán győztek nagy csatában 28–27-re, majd a Csurgót búcsúztatták otthon egy 28–25-ös sikerrel.

A bajnokságban már mindkét mérkőzésünket lejátszottuk Buday Dániel csapata ellen. Az újszegedi sportcsarnokban 40–25-re, Mezőkövesden 36–30-ra győztünk.

A MOL-PICK SZEGED – Mezőkövesdi KC összecsapásról a delmagyar.hu élő szöveges tudósítással jelentkezik, míg csapatunk közösségi oldalait részeredményekért, friss fotókért és videókért lesz érdemes követni.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.02.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR