Tét Debrecen: MK-negyeddöntőt játszunk itthon

Vissza
Tét Debrecen: MK-negyeddöntőt játszunk itthon

Vasárnap este szenzációs győzelmet arattunk Celjében, ma hajnalban érkezett haza csapatunk. Pihenésre nincs idő, holnap 17 órakor már a Magyar Kupa négyes döntőjébe kerülésért lépünk pályára a Mezőkövesd ellen az újszegedi sportcsarnokban.

Sorozatban negyedszer a debreceni Főnix-csarnokban rendezik meg 2019-ben a férfi Magyar Kupa négyes döntőjét április 6-7-én. Ahhoz, hogy ismét ott legyünk, holnap 17 órától a Mezőkövesdet kell legyőznünk. A továbbjutás ezen az egy mérkőzésen dől el.

A mezőkövesdiek két fordulóval ez előtt csatlakoztak a Magyar Kupa küzdelmeihez. Előbb Orosházán győztek nagy csatában 28–27-re, majd a Csurgót búcsúztatták otthon egy 28–25-ös sikerrel.

A bajnokságban már mindkét mérkőzésünket lejátszottuk Buday Dániel csapata ellen. Az újszegedi sportcsarnokban 40–25-re, Mezőkövesden 36–30-ra győztünk.

A MOL-PICK SZEGED – Mezőkövesdi KC összecsapásról a delmagyar.hu élő szöveges tudósítással jelentkezik, míg csapatunk közösségi oldalait részeredményekért, friss fotókért és videókért lesz érdemes követni.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.02.11.

TOVÁBBI HÍREK

2019
04/24
Itt Szkopje! Meccsre fel!

Szerda kora délután szerencsésen megérkezett csapatunk Szkopjéba, ahol csütörtök 20 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén lépünk pályára.

2019
04/24
All-star csapat: hat szegedire lehet voksolni a BL-ben

Elindult a szavazás a VELUX EHF Bajnokok Ligája mobil applikációjában a szezon legjobbjaira. Tíz kategóriában összesen 50 főre, köztük hat szegedire lehet voksolni.

AZ ÖSSZES HÍR