Pastor: Örülünk a második helynek

Vissza
Pastor: Örülünk a második helynek

Csapatunk vasárnap este 29–28-ra nyert Celjében, a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. Ez a siker azt jelentette, hogy a MOL-PICK SZEGED a B csoportban a második helynél rosszabb már nem lehet.

Szurkolóink fantasztikus hangulatot teremtettek, nagy volt az öröm Celjében, nem mindennapi csatában, nem mindennapi izgalmak közepette 29–28-ra nyertünk a szlovén bajnok otthonában. Ez volt a nyolcadik sikerünk a B csoportban, 17 pontunk van. Még három forduló maradt hátra a csoportküzdelmekből, azonban az már biztos, hogy a második helynél rosszabbak már nem lehetünk. Ez nagy siker, amióta a BL-ben ilyen rendszerben zajlik a lebonyolítás, még nem sikerült ilyen jó helyen továbbjutnunk.

– Ez nagy dolog, örülünk a második helynek, mert ez volt a célunk az idei kezdés előtt. Tisztában voltunk vele, hogy számunkra fontos meccs lesz a celjei. A csoportban kedvező eredmények születtek számunkra, így már olyan az előnyünk az üldözőkkel szemben, hogy nem tudnak bennünket behozni. Lépésről lépésre haladunk előre. Sok munka vár még ránk, mert még nem működik minden tökéletesen. Minden meccsel előrébb lépünk, tanulunk a hibáinkból, amelyeket javítani kell.

Csapatunk kedden 17 órakor a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Mezőkövesd együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A továbbjutás egy meccsen dől el. A tét nem kisebb, mint a debreceni négyes döntőbe jutás.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.02.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR